Dagens fiskeri .

  NY
 • 0
 • 1

I dag gik turen til teglværkssøen , det var ellers min plan at jeg ikke skulle fiske i denne uge .
Men hvad skulle jeg så lave ? Gøre rent 🙂 nej tak .
Det var en dejlig dag , fiskene var lidt sky og gang i gederne , men lidt blev det til.
Jeg fiskede 7 og 12,5 m tap og 5 m pool.

3 replies
 1. Peter Juul Hansen
  Peter Juul Hansen says:

  Godt at se der stadig er nogen der fisker, og det ikke KUN er reglerne der snakkes om 🙂
  Flot sø – og fangst. Det er rigtig flot efterårsvejr, det skal udnyttes med nogle fisketure – jeg fisker så længe det er muligt inden isen kommer, og der er godt med fisk på denne årstid. DMI lover 18 grader imorgen – gid jeg kunne holde fri og fiske hele dagen.

 2. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  Tak for din annakendelse Hr Danmark’s mester 🙂
  Ja det villle ikke være dårligt med en fiske tur i morgen , man kan jo blive syg .
  Fiske feber er en virus der kommer pludselig , kamille te , nutella på franskbrød , medicin og en kold klud på panden virker ikke . Denne feber er dødelig og der er kun en ting der hjælper og det er en fiske tur 🙂
  På søndag er sidste kursus for i år i Køge mede team , har du og dine børn ikke lyst til at komme og være med:-)
  Det ville være en stor ærer at kunde præsentere Danmarks meteren . Jeg kan detsvære ikke betale broen , men foder , maddiker og fiske kort ordner Køge mede team . Det gælder selvfølgelig for alle der er villige til at tage en tur over broen . På søndag fisker Sorø sidste afdeling , også i tryggevælde å .
  Så der er nået for alle, på søndag i tryggevælde å .

 3. Peter Juul Hansen
  Peter Juul Hansen says:

  Det kunne være hyggeligt, men skal ud og se til et par af de nye juniorer på søndag. Træls med den bro – bropenge og diesel er ca. 600 kr. – For en hyggetur til Sjælland er det desværre for meget når konen er på SU. Men tak for tilbudet, og håber i får det sjovt. Har selv fisket regnbuer i går, og havørreder i dag – må se om jeg når noget mede den kommende weekend.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.