efterårs tur med tapen.

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

hej alle jeg tog en tur i min lokale skovsø med min fam. bare en hurtig tur på 1.5 time jeg pakkede hurtigt ud jeg brugte 11 tap. jeg skulle lige op og købe majs og så var jeg klar til at fiske i starten fik jeg en skalle og så siger det bare plask og så kom der en stor gedde på tapen og træk elestikken helt ud. :))) men så gav den slip og jeg fik hurtigt stangen ind igen. så slap jeg skallen ud igen og så fik jeg en aborre også men så døde det ud. og så efter en 30-40 min kom der så en karpe på 2.2 kg på tapen den fik også lige trukket elestikken ud det kan jeg da lige loge den gjorde. :))) den fightede jeg med i 10 min, tid og 5 min. efter fik jeg så en suder på som da også lige fik trukket elestikken ud troed da at det var karpen igen. men den fik jeg også landet og vejede 1.3 kg. fed da syntes jeg jeg fik stangen for en uge siden sidste weekend der fiskede jeg også men det var lorte vejr det blæste og regnede dagen før stormen… håber i kunne lide min efterårs rapport.. 🙂 god weekend til alle.

9 replies
 1. Jakob
  Jakob says:

  Dejligt du er ude at lufte din nye takeapart, den er også rigtig lækker. Det er super, du trodser det dårlige vejr og får fisket. Glæder mig til en hyggelig tur sammen med dig igen.

  Venlig hilsen
  Jakob

 2. Peter Juul Hansen
  Peter Juul Hansen says:

  Håber du havde bedre vejr i går, end da i var afsted i sidste weekend – da havde du squ en hård plads med regn lige ind i hovedet 🙁 Du skal lige have fat i et karpe-kit, og et længere elastik i kittet, så bliver det noget nemmere for dig at tumle med de store fisk.

 3. joakim valentin maretti
  joakim valentin maretti says:

  ja det var sørme svært at få dem ind da men skægt der kunne jeg godt have brugt en længere elestik og tykkere men de fightede da. :)) tapen kunne ikke være bedre den er sørme god lækker godt køb jeg har lavet med dig 🙂

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.