Novemberkarper i regn og rusk

    NY
  • 0

Kunne lige klemme 2 timers fiskeri ind i denne weekend. Ankom til søen og pakkede 13 meteren ud. En lille smule foder, og lidt majs og pellets blev cuppet ved nogle siv langs egen bred, og jeg fandt karpe-kittet frem. Det sædvanlige 2,5 mm hollow, 0,8 g´ flåd, 0,20 hovedline, 0,16 forfang, og en stærk 10ér krog. Jeg kom i gang med fiskeriet, og fik et par fisk – 15 minutter fik jeg lov at sidde i tørvejr, så skal jeg lige love for det blev regn- og stormvejr. Stangen blev smidt op på land, og jeg trak parasollen ned over mig som en anden skildpadde – selv om jeg var krøllet helt sammen på kassen, og parasollen trukket ned om ørene, var det næsten umuligt at holde parasollen. Sådan sad jeg og hyggede mig ca. 10 minutter, indtil det værste uvejr var trukket forbi, og stormen slappede lidt af igen. Herefter kunne jeg fiske selvom det regnede temmelig meget. Fiskene bed faktisk godt, og jeg kunne alligevel lige så godt fiske, orkede ikke at pakke i det modbydelige vejr. Jeg endte med 15 minutters fiskeri i tørvejr, og 2 timer i regnvejr – straks da der kom en pause i regnen pakkede jeg grejet. Godt 13 kg karper måtte en tur op og vende i dag, incl. en fantastisk flot spejler på 4,6 kg. Mange fisk huggede på softpellets. Og så hjem og pakke en stak gennemblødt grej ud….

4 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.