Guldfisk Bonanza i oktober !!

    NY
  • 0

Torsdag den 17 Oktober var jeg en tur i en lille sø nede ved kæresten, hvor jeg ville slutte min meget magre medesæson 2013 af med lidt lækkert fiskeri efter mindre guldfisk og forhåbentlig også en eller flere af de lidt større fisk

(MEN NÆSTE ÅR SKAL DEN HAVE MAX GASSSSSS IGEN)

Video med metoden som blev brugt til dagens tur – Enjoy here : http://youtu.be/3tfswuelqvA

Så men ankom til søen kl. 15 og havde knap 3 timers fiskeri til rådighed, så fandt et lækkert hjørne ved søen hvor efterårssolen havde stået og bagt tidligere på dagen, fik grejet sat op i en fart og valgte 2 forskellige taktikker en 3 og en 4 meter kortpole, den ene monteret med et følsomt 0,6 grams flåd med stålantenne og et 1 grams flåd med en ganske almindelig pvc antenne på den anden stang, foderet bestod af BigFish & Nr1 begge blandinger fra Browning og toastbrød til overfladen, agnen til løsfodring og på krogen var dåsemajs, maddikker og så de sidste carsters fra fryseren, der gik ikke længe inden fiskene kom ind på matriklen, og jeg fik hurtigt gang i de mindre modeller af guldfiskene, derfra kørte det som perler på en snor, indtil jeg smed en større fisk nok en karpe eller koibasse, Hmm det hele gik bare så vanvittigt / forbandet hurtigt at jeg slet ikke forberedt – Øv derfra gik fiskeriet så bare ned af bakke så jeg kunne derfor ligeså godt pakke grejet sammen og gøre dagens fiskeri op.

Dagens tur gav samlet 251 fisk med en samlet vægt på 11,8 kilo, hvilket jeg er rigtigt godt tilfreds med her i den sidste halvdel af oktober måned, så nu var det bare med at komme hjem og få en kop varm kaffe og……..

Mvh. www.allans-medeside.dk

3 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.