Bellinge juniorer til træning i lokal sø.

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Bellinge juniorer til træning i lokal sø.

Jeg havde forslået juniorerne en fisketur i efterårsferien d. 27/10-2013, og de valgte så en af deres lokale vande. Joakim – Mikkel – Rasmus – Christian, havde tilmeldt sig. Vi aftalte at mødes ved 11 tiden, men da Peter Hansen og jeg ankom, var Joakim og Cristian i fuld gang med udpakningen, tror det kaldes fiskefeber.

Joakim var meget tændt, for han havde for længe siden fået reserveret en Browning Black Magic Slimstar 11 m takeapart hos Peter, som jo havde vundet den ved DM. Grunden til at Joakim havde fået den reserveret takeaparten skyldes, at han lige skulle have holdt sin fødselsdag, så der var penge i pungen. Jeg lod Peter og Joakim få fred til at pakke stangen ud, og gik hen til Ulrik, som havde taget sin karpestol og en stang til Method Feeder med, han gik efter søens større fisk.
Senere dukkede Mikkel og Rasmus op, de blev sat af med deres lille trailer, hvor grejet lige kunne være, men det er vidst kun spørgsmålet om tid
Drengene kom hurtigt i gang med fiskeriet, de brugte alle takeapart, måtte dog lige nævne for dem alle, at deres flåd skulle afvejes ordentligt, de kan jo lige så godt lære det med det samme. Der blev brugt forskelligt foder, lige fra hjemmelavet, til Browninge foder, det er især Grandslam drengene mener, er et hit i den lokale sø. Ulrik havde medbragt maddiker, som de tog imod, men de mente dog kun de ville bruge majs, og satse på de store fisk.
Da de havde fisket i noget tid, lagde jeg dog mærke til, at maddikerne blev brugt, da det ikke var alle der fangede store fisk. Man har jo et standpunkt, til man tager et nyt 

Christian sad i den ene ende af søen og fangede godt og meget forskelligt, brasen skalle gedde og måske en suder, hvis jeg husker rigtig.

Joakim fik også lidt gang i den med vejledning af Peter, det blev til lidt brasen og skaller, men vigtigst, den nye stang var testet, og han var meget tilfreds med den.

Mikkel fik også fanget lidt, men sad nok ikke lige på den bedste plads i søen, så han måtte nøjes med lidt skaller.

Rasmus sad over for Joakim og fangede fint, det blev til skaller og et par fine brasen.

Mikkel Mastrup kiggede forbi, og fortalte lidt om hans dejlige søer, super hyggeligt. Tak for besøget Mikkel.

Der blev snakket en del fra pladserne om, hvordan de fangede de forskellige fisk. Der blev nævnt noget om slæb – agn – flere foderpladser osv. De hjalp hinanden, så det skal nok blive nogle gode fiskere sammen.

Derudover vil give dem lidt ros, for det regnede fra de kom til de gik, men der var ikke en af dem, der brokkede sig. Det trods de ikke havde regnbukser eller parasol, det kunne vi seniorer måske godt lære lidt af.

Tak drenge for en kanon hyggelig dag.

Med venlig hilsen

Jakob

Team Browning.

1 svar
 1. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  Det lyder som om i styre for vildt , at i hygger jer og hjælper hinanden .
  Det er mega fedt at læse om , i er super seje.
  Tak for den fine historie , ønsker jer alt det bedste.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.