Søndag ved søen

    NY
  • 0
  • 1

Joakim havde spurgt om jeg ville med til en sø hvor han ofte fisker. Det kunne lade sig gøre i dag. Jeg ankom kl. 11, og Joakim var lige landet og begyndt at pakke ud. Jeg fandt en plads, og gik straks i gang med udpakningen. 20 minutter senere var take-a-parterne klar, og der skulle fodres. Joakim med Grand Slam, jeg selv med Big Fish og Halibut BBQ – herudover majs. Vi ville fiske efter brasener i dag. 10 sekunder efter Joakim havde sænket krogen i vandet, fightede han den første brasen. Wow, tænkte jeg – det bliver en sjov dag. Det blev det også – for Joakim!! Han fik flotte fiske i løbet af dagen, jeg fik stort set ikke fisk på land. Min første – af 2 skimmers – fik jeg efter 2½ times fiskeri… 3½ times fiskeri gav Joakim et flot net med 4,35 kg brasener – jeg selv fik 7 skaller og 2 skimmers, ialt 0,00xx kg. Fin sø, og jeg vil bestemt prøve den igen til foråret – hvis jeg bliver inviteret.

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.