Drømme tur i tryggevælde å.

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Efter at ha brugt lørdagen i sengen efter en bytur fredag , skulle der fiskes søndag.
Mads fra Kolding havde fisket i tryggen fredag og lørdag, fredag på en af broerne mellem slusen og prambroen.
Der var fantastisk fiskeri sidste år. Men i fredags var der salt i åen så Mads fangede arbore og en skrubbe .
Lørdag fiskede Mads så i skoven der gik det bedre, mange skaller både store og små.
Så søndag tog jeg op på engen, der har jeg kun fisker meget lidt og sidst er ca 25 år siden.
Jeg fiskede tap 10 m.
På dem første time fik jeg 4 fisk , 4 brasen ca 10 kg fisk.
Der var en god strøm , så jeg brugte 3,5 g plade flåd.
Så havde jeg 3 timers fantastisk fiskeri , non stop brasen mellem 2 og 3 kg .
Kun enkelte brasen under 2 kg og 4 over 3 kg.
Den sidste en og en halv time var der ingen strøm , og fiskeriet døde langsomt.
Efter 4 timers fiskeri fik jeg min første skalle , og en suder på lidt over 2 kg.
Jeg fiskede ca 5 1/2 time og fangede mellem 60 og 70 kg.
Fantastisk dag 😉
Dagens film http://youtu.be/do1y9IxWCNo

4 replies
 1. Peter Juul Hansen
  Peter Juul Hansen says:

  Tusind tillykke med fangsten fra Tryggen – vildt! Hvem når først 100 kg på tap i DK? Med den størrelse fisk i Tryggen er det vel her det skal ske. Var selv ude i det fantastiske vejr idag – DMIs vejrudsigt er lidt dyster for den kommende uge, så jeg pressede en kort tur ind omkring middag, ca. 3 kg i nettet samlet – ca. samme vægt som een af dine brasener…

 2. mads
  mads says:

  Ja jeg valgte vist lidt forkert denne gang,men jeg blev klogere og lærte da det meste af åen af kende. Men en smule misundelse kan forkomme fra min side;-) fiskede dog kun ca 2½.timer og 2.timer hhv fredag og lørdag, hvor forholdende var svære havde ingen strøm overhovedet, kun en masse vind, så det blev et par korte ture, hvor jeg brugte en del tid på at tjekke åen ud.
  Satser på jeg rammer brasnerne næste gang, for et fedt vand er det sq.
  men tillykke med fangsen, kan godt se jeg har noget at glæde mig til den dag jeg flytter til sjælland:)

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.