Mens vi krydser fingre for feeder-holdet

    NY
  • 0
  • 1

Mens vi krydser fingre for vores feederhold i Sydafrika, kan vi ligeså godt fiske lidt. Tog af sted i formiddags i det flotteste vejr – stille og sol, men kun 2 graders varme. Ville fiske i en lille sø tæt på hvor jeg bor. Der var is på havedammen, så jeg tog et par vaders med, hvis nu… Da jeg ankom til søen var den dækket med is – 5 minutter i vaders og der var en fiskeplads klar. Jeg pakkede ud, og kunne nøjes med 10 m take-a-parten, så kunne jeg nå iskanten med tacklet. 0,5 grams flåd, og en 16 krog på forfanget. Lidt foder af Black Magic og Big Fish, klippede små orm og maddiker blev cuppet ved iskanten. Tacklet blev herefter placeret tæt på iskanten. En enkelt maddike på krogen fisket ca. 5 cm over bunden. Efter kort tid kom de første forsigtige nap, og stille og roligt kom der flere og flere fisk ind på pladsen. Havde på et tidspunkt problemer med isen – der kom lidt vind, og isen flyttede sig ind over fiskepladsen. Det blev til 3 timer ved søen i dag. 147 skaller og en mindre brasen kom på land, ingen rekordfisk – men fint fiskeri og fint vejr. Held og lykke til drengene i Afrika – og godt fisket dernede i dag!!!

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.