Randers på plænen

  NY
 • 0
 • 1
 • 2

Denne dag fandt valget på Randers, og jeg havde på forhånd udset mig 2 forskellige pladser. Førstevalget var plænen, der dog kan være lunefuld, så derfor havde jeg også Tjæreby pumpehus i tankerne.

Jeg ankom til plænen hen ad kl 10, og var hurtigt i gang med boloen. Strømmen var kraftig og en nedstrøms kuling gjorde også agn præsentationen udfordrende. Den første skalle kom på land efter 20 minutter, og så troede jeg at vi var i gang. Der skulle dog gå 40 minutter yderligere inden nr 2 kom på land. Herefter kom langsomt mere og mere gang i fiskeriet, og da jeg stoppede lidt efter kl 13 var der fisk i hvert drev. Selvom det var fristende at fortsætte, så var mine fingre nu så kolde at jeg valgte at pakke og få noget varme på bilen.

Samlet havde jeg vel omkring 10 kg

Som bonus fik jeg også en havørred på 1,5 kg, der fik friheden igen.

Inden lyset var helt væk, kørte jeg ud og tjekkede strækket ved Tjæreby, det så også fint ud

4 replies
 1. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  Fin fangst Rikard .
  Dog lidt ærgerligt at der skulle gå en lidt tid, før du rigtig fik gang i fiskeriet .
  Jeg havde også lidt problemer med at holde fingrene varme til sidst , godt det var majs og ikke maddiker der skule suttes på krogen 🙂

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.