Winter League 2013 Over All

    NY
  • 0
  • 1

Efter 4. runde at Winter League 2013 blev afholdt i går har jeg lavet en samlet stilling som kan ses ovenfor.

Det var inden konkurrencen i går meget tæt i toppen, hvor Bjarne Johansen var nr. 3 med 196,43 point, Reijn Højsgaard var nr. 2 med 208,33 point og jeg selv nr. 1 med 222,02 point.

Men efter søndagens fiskeri blev der vendt noget op og ned på dette. Men en flot og suveræn sejr, rykkede Morten Kirkegaard op på en samlet 3. plads med 260,71 point, kun 6 point mere end Reijn Højsgaard på 4. pladsen. I toppen blev der også yderst tæt. Efter lidt hovedregning stod det klart at Bjarne Johansen lige nøjagtig sneg sig forbi Casper Kærgaard. Bjarne Johansen er dermed vinder af Winter League 2013 med flotte 287,34 point, kun 1,68 point mere end 2. pladsen.

Det har været 4 rigtige gode stævner siden starten af november. Nye fiskere kom til. Nye vande blev afprøvet og mange fisk blev fanget.

Jeg gerne sige tak til alle dem som har deltaget og taget imod vores stævner med åbne arme. Der skal også lyde en stort tak til de underarrangører som har stået for de enkelte stævner, uden jeres hjælp kunne denne league ikke fungere.

Jeg vil også gerne benytte lejligheden til at takke vores sponsor Matchcraft.dk v. Simon Jensen som igen i år støttede op om arrangementerne.

Til de interesserede har Morten Kirkegaard og jeg planlagt et helt nyt koncept som kommer til at løbe af stablen i 2014 og får navnet Søndags Cuppen. Glæd jer, det bliver rigtig godt. Meget mere om det senere på måneden.

Casper Kærgaard

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.