isfisker knaldet for doping

Man tror det er løgn, men en isfisker fra Litauen er blevet taget for doping til isfiske-vm i begyndelsen af 2013.

Det fremgår ikke hvad han er blevet dopet med
http://www.fips-ed.com/news.php?subaction=showfull&id=1389953591&archive=&start_from=&ucat=1&

2 replies
  1. John E.
    John E. says:

    Før man går i gang med fordømmelsen af dem der bliver knaldet, bør man nok betænke at doping er et minefelt af substanser som div sportsudøvere næsten ikke har en chance for at undgå, med mindre de har professionel vejledning og mad rådgivning. fx vil en opiumstest af den slags som mange amerikanske arbejdspladser (og danske fængsler) bruger for at teste ansatte og fanger, give positiv indikation op til 72 timer efter du har spist et alm tebirkes. bruger du øjedråber får du en positiv for efedrin og muligvis også andre forbudte stoffer. har du været på natklub og brugt toilettet så er du med stor sandsynlighed i fare for at blive testet poistiv for kokain og har du været til koncert og der er blevet røget en pind i nærheden så bliver du med sikkerhed testet positiv for THC i op til 3 uger efter uanset om du blev skæv eller ej (kører du hjem i egen bil så ryger kortet). Men det er klart at man ikke kan godtage div præstations fremmende stoffer i fiskeriet, men et eller andet sted syntes jeg heller ikke at FIPS er helt på omgangshøjde med situationen, når der reelt ikke er nogen form for vejledning til de enkelte fiskere, at smide et stykke papir ud på nettet, som det reelt kræver en biokemisk uddannelse for at tyde er i mine øje ikke nok. er der fx nogen her der med sikkerhed kan sige at de ved at lige præcis den bøf eller det stykke flæsk de åd i går ikke indeholder noget som giver et udslag på en eller anden doping test? hvad må man spise/indtage for at være helt sikker på ikke at ryge i dopingsaksen?

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.