Lækker fisketur

    NY
  • 0

Jeg var i dag en tur i det lokale vandhul, Vissenbjerg Skovsø. Optimismen steg en del, da jeg tjekkede facebook til morges, hvor jeg kunne se at der var blevet fanget godt med skimmers i søen dagen før.

Pladsen blev endnu en gang på skovsiden, da jeg har bedst erfaringer på den side af søen. Jeg valgte at fiske 11 meter Tap med et 0,8 gr flåd, og med en 0,6 mm elastik. Jeg valgte en kombination af foder og ler i dag, tilsat røde pinkies og lidt pellets, som jeg cuppede 5 store kugler ud fra start.

Der gik ikke længe før de første fisk kom ind på pladsen, primært små skaller og aborre. Fiskeriet kørte jævnt i 20-30 min, hvorefter de skulle have lidt mere foder, for at holde dem til fadet. Med en time igen, begyndte jeg at fange nogle lidt større skaller, men havde stadig min første skimmers tilgode. Den kom dog med en halv time igen, en micro skimmers, som var en del mindre end skallerne.

Efter 3 timer kunne jeg veje 3,1 kg skaller og lign. Så en super god dag med masser af fisk.

Er der mon andre der har været ude i dag?

3 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.