Jeg er så rasende , jeg har svært ved at være i min egen krop.

Efter at ha læst dette :
MERE OM
Fiskegenrer
Mede- og specimenfiskeri
Lokaliteter
Tryggevælde Å
DENNE ARTIKEL
Tweet den
På Facebook
Print den
Guidet medefiskeri, Tryggevælde Å
Publiceret den 23.01.2014 – 12:50
[View]
I forårsmånederne er det i åerne man finder det bedste medefiskeri. Tryggevælde å er kendt på det meste af Sjælland for sit til tider fantastiske medefiskeri efter arter som skaller brasen og rimter, tilmed i rigtig store størrelser, fiskeriet kan variere meget fra dag til dag, men er fiskene på strækket, så er der næsten fangstgaranti til alle uanset erfaring. Under konkurrencer er det ikke ualmindeligt med vægte over 15 kg på 4 timers fiskeri. Fiskeriet er meget velegnet til juniorer, og i vil kunne få masser af begynderhjælp, men alle uanset erfaring vil kunne få meget erfaring ud af denne tur. Glæd jer til en fantastisk dag hvor at vi vil gennemgå grej, taktik, udveksle gode historier og forhåbentlig fange masser af fisk.

I forventes selv at medbringe grej til fiskeriet, dvs. medestænger og flåd eller bund-takler. Derudover vil der være mulighed for at se og prøve, nogle af de stænger som man bruger til konkurrencefiskeri. Det er samtidig meget vigtigt, at medbringe waders eller gummistøvler. Vi vil sørge for at der er blandet foder og agn til alle tilmeldte.

Instruktør: Mikkel Christiansen

Arrangør: Danmarks Sportsfiskerforbund
Dato: 19 April, 2014 – 08:00 – 14:00
Pris: 125 kr. for medlemmer af Danmarks Sportsfiskerforbund. Ikke medlemmer betaler 657 kr. inklusiv medlemskab af forbundet.
Sted: Tryggevælde Å – Mødes kl. 8:00 på parkeringspladsen ved prambroen over Tryggevælde Å
Mere info: Mikkel Christiansen

Hvad fanden i hvælvede er meningen , 675 kr for en fiske tur !
Køge mede team laver de samme kurser……
Vi har oven i købet grej med .
Det er gratis for medlemmer ef Køge sportsfiskeforening , og koster 30 kr. Hvis du ikke er medlem.
Jeg er rystet , og mega vred.
Mikkel du må ikke tage det personligt .
Men hvad fanden tænker forbundet på , det er dem der har udlært Mikkel .

14 replies
 1. superadmin
  superadmin says:

  Vi må da håbe at eventuelle deltagere på medekurset tjekker medesiden først, så sparer de op til 627 kr. Plus de kan deltage mere end én gang, så besparelsen bliver hurtigt flere tusinde kroner 🙂

 2. superadmin
  superadmin says:

  Når du nu selv skriver det, så synes jeg at du har tabt sutten 🙂

  DSF kan da afholde de kurser de har lyst til, og tage den pris som de mener er rimelig. Hvis deltagerne også er tilfredse, så er det da succes over hele linjen.

  Det kan jo også være at du selv får flere kunder i butikken, når der kommer mere fokus på messe kurser i Tryggevælde å

 3. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  Du har ret .
  Alle kan lave kurser , og tage den pris man har lyst til .
  Alle kan sætte en vare til salg , og selv sætte prisen.
  Helt enig.
  Havde det her været en forretning , så ville jeg være godt tilfreds.
  For så ville Køge mede team , være en sikker vinder .
  Men hvem er det lige DSF er ….?
  Et forbund for fiskeforeningerne, i min verden .
  Hven er det der betaler , medlemmerne.
  Vi kan vel alle blive enige om at det drejer sig om at løfte i flok , og udbrede kendskabet til vores hobby.
  Og at jeg betaler kontingent i Køge sportsfiskeforening , som SKAL betale til forbundet , som så laver kurser til 675 Inc. Medlemsskab af forbundet.
  Forbundet bør anbefale de lokale foreninger.
  Og jeg mener nu stadig de bør holde kurser der er til at betale.
  Lad os sige man er medlem , så skal man betale 125 kr .
  Hvorfor ? De har frit fiskeri.
  Tak for dit samspil, jeg skal se om jeg kan finde sutten 😉

 4. Peter M.
  Peter M. says:

  Det helt naturlige spørgsmål er vel: Hvorfor laver DSF ikke kurset i samarbejde med KMT? Det kan undre en udeforstående… Det næste er: flere medlemmer til DSF – ja, så absolut, medlemmerne flygter og med god grund. Hvilket normalt tænkende individ vil give kr. 657 for et kursus, vel vidende at DSF kontingent er hhv. 355 og 250 kr. for senior og junior, hvilket giver en “normalpris” på hhv. 480 og 375. Hvad retfærdiggør den merpris? Og kr. 657 for en junior – det er uanstændigt!!! Det burde være gratis, specielt i lyset af juniormedlemstallet…. Forståeligt det er op ad bakke for DSF (der er nok for få normalt tænkende individer – i hvert fald i toppen).

 5. Peter M.
  Peter M. says:

  Jeg ved godt prisen er baseret på direkte medlemskaber. Her er prisen hhv. kr. 532 og 369, hvilket giver hhv. kr. 657 og 494 – men stadig, DSF må mene det er juniorerne, der har pengene. Spændt på at se hvor mange der vil deltage – KMT har jo bevist, at interessen er til stede…

 6. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  Både DSF og Mikkel kender til Køge mede team’s kurser.
  Og jeg har kontaktet både DSF og Mikkel .
  De er blevet inviteret til vores kurser , men har ikke ønsket at gøre brug af det.
  Jeg forstår jeg så nu , hvorfor de ikke vil deltage.
  De vil selv , og tjene penge på det.
  Men mon der kommer nogen? jeg føler mig ikke truet.
  Men det undre mig at vi ikke samarbejder .
  Prisen undre mig også.

  At DSF sælger medlemsskaber uden om klubberne , undre mig .
  På generalforsamlingen i KSF blev der talt om at lave en Sorø model.
  Med to klubber , hvor medlemmerne selv kunde vælge om de vil være medlem af DSF , eller ikke.
  Jeg kendte ikke til at DSF tilbyder medlemsskaber , uden om de lokale foreninger.
  Det står nu helt klart for mig at KSF ikke skal være medlem af DSF , så kan de fiskere der vil være medlem af DSF bare selv melde sig ind.
  Jeg vil selv være medlem , ikke af lyst men det kræves hvis jeg vil fiske DM og evt. Landshold.
  Det er også helt rimeligt.

 7. Peter M.
  Peter M. says:

  Bemærk, det er en medefisker der arrangerer! De har fået gratis fiskeri, og et par telefonopkald havde garanteret givet sponseret foder og agn. De griber efter halmstrå i deres desperate forsøg på at markedsføre deres, på mange områder elendige, produkt, Sådanne arrangementer skal de have medlemmer på, og det får de ikke på den måde! Tværtimod tror jeg ikke der er nogen der vil deltage – men det er deres egen skyld.
  Jeg tror det havde været bedre med gratis (eller reduceret) DSF medlemskab resten af året, og, i samarbejde med lokale foreninger, medlemskab til favørpris i lokalforening efter eget valg. Så ville det i fremtiden primært være lokalforeningen, der skulle fastholde medlemmet.

 8. Peter Juul Hansen
  Peter Juul Hansen says:

  Det er heldigvis frivilligt at deltage på forbundets mededag i Tryggen. Dem der syntes det er for dyrt kan bare blive væk, og istedet deltage i de andre mede-arrangementer ved åen. Efter min mening er forbundet ved at vågne op, og har opdaget at medefiskeriet er en vigtig gren af de forskellige former for fiskeri i Danmark. Forbundet er lidt sent ude, men det glæder mig der begynder at være lidt interesse for denne type fiskeri. Er det for dyrt? – gør de det helt forkert? – tja.. Det kan vi nok skændes om længe. Jeg er bare tilfreds med der begynder at være interesse for vores fantastiske medefiskeri hos forbundet, og håber Mikkel og deltagerne får en god dag.

 9. Peter M.
  Peter M. says:

  Du har helt ret, Peter. Det er glædeligt at DSF endelig får øjnene op for, at fiskeri er mere en fedtfinner og “fluefims”. Min primære pointe er, at det er respektløst over for den lokale klub, som sågar har stillet fiskevand gratis til rådighed, at man “fisker” direkte medlemmer fremfor at opfordre til indmeldelse i lokale klubber. Min personlige holdning er, at respekten for foreningerne er forduftet i takt med at Verner har sat sig tungere og tungere i stolen – og det har fået medlemmerne til at flygte i tusindvis. Men jeg håber da, at respekten genfindes, og medlemmerne vender tilbage. Men det sker ikke med den siddende formand/bestyrelse – tror jeg….

 10. Peter Juul Hansen
  Peter Juul Hansen says:

  Forbundet skal ikke satse på at få folk til at melde sig direkte ind – udenom de lokale klubber, det er ikke et ok! Det er de lokale klubber der lægger et stort arbejde i at forbedre fiskemulighederne i området – og fiskerne skal selvfølgelig være medlem af disse klubber. Godt initiativ fra forbundet med fiskedagen – men ikke særlig elegant med opfordringen til direkte medlemsskab af DSF.

 11. Lyngsø
  Lyngsø says:

  Hej Claus

  Jeg tror at vi alle ske se på dette med de positive briller. At der er parsoner fra DSF, som er begyndt at lave noget for medefiskerne, det er da noget som mange har efterlyst i mange år og er helt klart et positivt tegn og tiltag.

  At man i Køge Mede Team arrangerer kurser for 30,- pr. deltager, det er da helt fint og stor respekt for det.

  At DSF tilbyder et medekursus for en pris af 125,- pr. deltager, det er den pris som er beregnet at det vil koste.
  Jeg ved at der i denne pris er indeholdt 75,-til et dagkort, idet prisen blev sat inden der har foreligget en aftale om frit fiskeri. De resterende 50,- , de skal så dække transportudgifter til instruktøren og foder/agn og det er denne pris som kurset også vil koste i dag.

  Medekurset er fra DSF´s side set som et tilbud til deres medlemmer, ligesom der også er mange andre kursustilbud gennem året inden for mange andre “grene” af fiskeriet til DSF medlemmerne.
  Der er ikke tale om et “hvervearrangement”, hverken for DSF eller Køge foreningen.

  Den nævnte pris på de 657,- er selvfølgelig beregnet ud fra at det kræver et medlemsskab af DSF for at deltage i kurset. (direkte medlemskab 532,- + medekursus 125,- = 657). Et direkte juniormedlemskab koster 369,- så her vil prisen for deltagelse være 494,- , det er sikkert en fejl at der ikke er skrevet en juniorpris.

  Det er vel egentlig også rimeligt at det kræver medlemskab af DSF, for at deltage i kurset. Sådan er det jo i langt de fleste landsforbund, når der arrangeres kurser. Hvis der ertale om hvervearrangementer, så er det noget helt andet, men det er der jo ikke tale om her. Som hvervearrangement bliver f.eks. Lystfiskeriets dag brugt, hvor der er rig mulighed for klubberne og DSF til at hente nye medlemmer til en masse gratis arrangementer.

  Dette er bare min mening til dit indlæg. Jeg har som tidligere nævnt stor respekt og ros til det arbejde som du og de andre i Køge Mede team laver for at fremme interessen for medefiskeriet. Men samtidig har jeg selvfølgelig også stor respekt for Mikkels initiativ med et DSF medekursus, for at fremme medefiskeriet i DSF og for alle de andre instruktører, som bruger deres fritid for at hjælpe andre og udbrede kendskabet til lystfiskeriet på alle områder rundt om i landet.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.