Endelig karper på land

    NY
  • 0

Smuttede tidligt fra arbejde i dag, så jeg kunne nå et par timer ved søen. Stadig lidt tidligt til karper, men blev nød til at fiske efter noget større end skaller. Fiskede med 13 m take-a-part, et let hollow-elastik, 0,16 hovedline, 0,8 g vindflåd, og en 14ér krog på 0,12 forfang. På krogen brugte jeg en maddike og 2 røde pinkies. Lidt foder af Big Fish og Halibut BBQ, og en smule pellets og klippede orm. Der gik ½ time efter jeg havde cuppet foderet, før de første bobler kom til overfladen på foderpladsen. Haps, og årets første karpede huggede. Turen gav i alt 3 karper, største på 1,6 kg.

3 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.