En lille beretning

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3

Jeg havde fri onsdag d.12 marts og havde derfor planlagt en tur med en kammerat mod det Midtjyske, for at mede nogle gode fredfisk i en af de større søer.
Men min kammerat var desværre blevet syg, så jeg valgte i stedet at pakke en Feeder stang og drage mod Fyn.

Kl.12.15 ankom jeg til ollerup og ½ time senere var jeg klar ved søbredden.
Efter 20 min ankom den første lille skimmers til mit keepnet, og godt 15 min efter den fik jeg nr.2, herefter kørte det nogenlunde jævnt med skiftevis skimmers og brasen, vejret var virkelig GODT vindstille, højsol og fisk på distancen(30.m ude)
Jeg fiskede lidt over 4 timer og brugte sølle 3/4 kg foder, da jeg fiskede med en meget lille feeder og slangebøssen lå self derhjemme. Agnen idag var udelukkende orm.
Dagens resultat blev 50/50 skimmers/brasen 44 ialt og 1 skalle fordelt på 40,4 kg

3 replies
 1. Jakob
  Jakob says:

  Til lykke med din fine fangst, det ser lækkert og dejligt ud 🙂
  Jeg bliver bare nød til at nævne, at der ikke må fiskes fra broerne. Håber at alle vil respektere det, så søen ikke bliver lukket for os alle sammen. Håber ikke du bliver sur over over min kommentar, men det er jo for vores alles interesse.

  Med venlig hilsen

  Jakob 🙂

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.