Sorø L. F. åbne medemesterskaber, tur 1. Tryggevælde å

Kom og deltag i årets første danske medekonkurrence.

Sorø L.F. vil igen i år gerne byde ALLE (medlemmer og ikke medlemmer, nye som gamle) velkommen til det åbne medemesterskab 2014.
Vi har i år lavet et program, der er målrettet efter højt konkurrenceniveau, og ikke mindst hygge og socialt samvær. Som noget nyt vil der være to “jokerture”. Det er fordi der i løbet af sæsonen kan komme aflysninger eller ændringer, derfor er der afsat to datoer i reserve. Den ene af disse vil blive brugt til en afdeling af klubmesterskabet et “hot” sted, på den anden dato kan vi altid lave en trænings/hygge tur.
I alt vil der blive gennemført otte konkurrencer, hvoraf de fire bedste resultater tæller med til mesterskabet.
Fælles for alle konkurrencerne er, at der fiskes fire timer. Det vil normalt være fra kl. 10-14 (eller fra alle er klar).
Der vil inden alle turene blive udsendt SMS`er som reminder om tilmelding og agnbestilling. Send en SMS til Peter M., hvis du vil på SMS-listen.

OBS VIGTIGT NYT: Der vil være mulighed for at nybegyndere, i begrænset omfang, kan låne grej og få hjælp, men det skal aftales ved tilmelding.

1. KONKURRENCE:

DATO: 18. april.

TID: Afgang Sorø kl. 7.00, mødetid (Tryggen): kl. 7.45. Fisketid kl. 10-14.

STED: Tryggevælde å (skovstykket).

PRIS: Gratis.

REGLER: Der fiskes efter DSF´s mederegler.

TILMELDING (AGNBESTILLING): Via SMS til Peter M. eller i kommentarer på Medesiden.

YDERLIGERE INFORMATION/SPØRGSMÅL: Rettes til Peter M. på tlf: 21420565 eller soroelystfiskerforening@sport.dk

BEMÆRKNINGER: Godt en måned inden DM finder sted på samme strækning af Tryggevælde å, har alle nu en enestående chance, for at prøve åen af. På samme tur sidste år, deltog 10 mand. Her var laveste vægt 13,59 kg. og bedste vægt 32,12 kg. Med en gennemsnitsvægt et godt stykke over 22 kg. er der grundlag for alle tiders stævne, med brasen op mod 3 kg., rimter over kiloet, skaller over ½ kiloet, og mulighed for meget store aborre.
Vi ses derude!

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.