Joakim fik en god debut på 2014

    NY
  • 0
  • 1

Bellinge Medeklub har får første gang i mange år fået samlet et junior hold, der skal deltage ved Junior DM – det er primært Jakob Øskov og Ulrik Møller, der træner drengene, men vi andre i klubben hjælper også med. I lørdags var det så min tur til at hente Joakim og tage ham med ud og fiske.

Det var Joakim´s første fisketur i år og han ville gerne prøve om vi ikke kunne fange nogle lidt større fisk, så vi tog til en lille sø med en god bestand af små karper.

Vi fodrede op – Joakim med klippet orm, majs og forfoder Crispy Carp + ?, mens jeg brugte pellets, majs og forfoder Halibut og River Feeder. Vi lavede begge 2 fodre pladser, så vi havde noget at skifte i mellem.

Jeg startede med at fiske med maddiker, men uden at få et eneste hug, derefter prøvede jeg med en majs og vupti i først kast fik jeg en lille karpe og så en til, derefter var det Joakims tur – han kunne ikke nøjes med de små og fangede derfor en karpe på 2 kg som dem først fisk. Han fightede den rigtig godt og fik den i keepnettet uden problemer.

Efter 3 timers fiskeri havde Joakim fået 5 karper = 4,250 kg og jeg havde fået 10 karper = 4,500 kg – en god starte på året der forhåbentlig giver mange flere fiske turere.

Bjarne Johansen
Team, Browning

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.