Lørdag i Stevnstrup

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3

I går lørdag var vi 3 mand i Stevnstrup, for at se om skallerne stod der i stor stil.

Det var dog en af de sværere dage, pga af strømmen var rimeligt kraftig, jeg fangede bedst på 15 gr pladeflåd på Tap og på bolo fangede jeg på 10 gr, men det ville nok havde været bedre med 15 gr, det kunne jeg hvertfald se hos Peter Larsen, at det kørte godt med det.

Efter 4 timers fiskeri kun vi indveje:

Gnalling 9 kg
Peter L 11 kg
Simon 14 kg

3 replies
 1. holbech
  holbech says:

  Det lader til i havde en god god tur, gode fangster og vejret med jer.

  Stevstrup er en vand med MASSER af strøm for øjeblikket. Jeg var selv af sted i torsdags – der var jeg nød til at have 20g plade på TAP for at have nogenlunde kontrol over sagerne. Jeg endte på små 18 kg på 4.45 time – men der var jeg vis også heldig at sætte mig ned lige midt i en stime så der var action fra minut 1.

 2. Simon
  Simon says:

  Hej Christian.

  Ja, der er hvertfald mere strøm end normalt, men det er nu også meget fedt med lidt mere strøm og de større flåd skal i brug, det er noget god erfaring at få.

  Sad du til venstre for parkeringspladsen??

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.