1. Søndags Cuppen 2014 – RESULTAT

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Den store dag var kommet. Første runde af vores nye Søndags Cuppen skulle i dag fisket i udkanten af Odense. 10 forventningsfulde fiskere var mødt op til en dag i solens tegn. Vi skulle i dag fiske tandem, altså 2 mand pr. plads.

Vi startede kl.11.00 med fiskeriet. Det var en forholdsvis stille start, med et par små skaller her og der. Fra vores plads kunne vi se næste alle fiskere i søen og det stod hurtigt klart, at den gamle mede konge fra Kolding, – Martin Poder ville kæmpe med om guldet. Han havde efter godt en time 2 skimmers, hvor mange andre kun havde få skaller. Det var den gode gamle crystal wagler fra drennan som han havde overlistet disse fisk med. Morten Kirkegaard og Peter Magnussen længst til højre startede også rimeligt godt ud med en barsen på godt en kilo til Peter. Søren Lindegård og jeg selv satsede udelukkende på skallerne i søen og det gik også sådan nogenlunde.

Men en halv time igen forlød det at Poder havde fanget flere større fisk og Morten Kirkegaard havde fået godt gang i den glo hede methodfeeder på modsatte bred. 4 fine brasner blev det til den sidste time for hans vedkommende.
Juniorerne fra OSK, Mikkel og Oliver havde det noget sværere. Sammen med Team Wohlert fra Nyborg stod det klart at de skulle kæmpe om 4. og 5. pladsen denne dag.

Efter 4 timers intens fiskeri kunne vi indveje følgende:
Morten Kirkegaard og Peter Magnussen – 4,38 kg.
Søren Lindegaard og Casper Kærgaard – 3,82 kg.
Martin Poder og Kåre – 4,18 kg.
Mikkel og Oliver – 1,31 kg.
Magnus Wohlert og Michael Wohlert – 0,81 kg.

En dejlige dag ved vandet, og en fantastisk start på Søndags Cuppen 2014. Vi takker for at I ville deltage, og håber på stor opbakning til næste stævne som er om 14 dage i Odense Å. Tilmeldingerne kan se her: http://medesiden.dk/indhold/2-s-ndags-cuppen-2014-odense

Casper Kærgaard

3 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.