Søndag formiddag ved Odense Å.

    NY
  • 0
  • 1

Jeg vågnede tidligt, resten af familien sov: Så blev jeg nød til at fiske. Det er meget længe siden jeg har fisket i Odense Å, så jeg smuttede ind til OS´baner og ville fiske bag børnehaven. Det var meget lavvandet, så jeg måtte vælge en plads hvor der var lidt dybde ved vandkanten, ellers kunne jeg ikke lægge nettet ordentligt i vand. 11,5 meters take-a-part, 1,5 g´flåd – Big Fish+Gardon+lidt sort farve som foder. Cuppede en lille kugle foder hver 5-10 minutter, og fiskede med et par madiker på krogen. Jævnt fiskeri fra start til slut, og jeg endte med 69 fisk og 8,5 kg. Odense Å kan desværre ikke give så vilde vægte som Tryggen, meen alligevel et dejligt sted at fiske på denne årstid 🙂

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.