Glædeligt gensyn med Kolding Slotssø – efter 20 års pause.

    NY
  • 0

Det er ikke hver dag det er muligt at fiske i Kolding Slotssø, så da Peter Jensen ringede og spurgte om jeg ville fiske med en dag hvor søen var åben, sagde jeg straks ja. o grader og is på græsset da jeg kørte hjemmefra her til morgen – ikke rigtig rudskallevejr – men det skulle prøves. Peter Jensen var flink og hjalp med at slæbe grejet over på fiskepladsen. Hurtig udpakning: 5+6 m pole og en matchstang. Foder af Big Fish og Gardon + sort farve, maddiker og majs. Vandet var total klart, og ca 70 cm´dybde på 5-6 m´ pole, og lidt mindre længere ude. Der kom hurtigt rudskaller ind på pladsen, og enkelte gråskaller ind imellem. Fik nogle fisk i træk, og så smuttede de væk fra foderpladsen, det gentog sig hele dagen. Fiskede ind imellem lidt med match, 5 grams flåd ca. 20 meter ude, men det var svært da det var så lavvandet, og grøde/trådalger på bunden. Fik godt med fisk i nettet, men tør næsten ikke tænke på hvor vildt det kan være om sommeren når vandet er varmt, og fiskene rigtigt er i bidehumør. Dagen endte med 207 skaller og en samlet vægt på 39,3 kg – fedt fiskeri, og tak til Peter Jensen for billeder og snak.

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.