Et par gode dage ved gudenåen

    NY
  • 0
  • 1
  • 2

Jeg har givet den gas de sidste par dage i Gudenåen ved Stevnstrup.

Fredag sad jeg i b-sektionen plads 7 og gav den gas. Her blev det til 6 rimter på mellem 0,75 kg og 1,5 kg godt med skaller og ALT ALT ALT for mange løjer. Jeg fiskede hele dagen 11m TAP. Primært med et rundt 8g perfect flåd. Kæmpede noget med at kroge fiskene (havde kun majs til krogen) og endte på en Trabucco serie 100 str. 18. Jeg fodret var 1/2 senas terre de river, 1/3 sensas big roach og 1/6 MVE Super feed + et god slaw hjemmekogt hamp.

Jeg fiskede ca. 5,5 timer

Lørdag blev jeg doven og gik den anden vej og valgte den sidste bro. Jeg ville have prøver Nørreåen ved speedway banen, men der var løb så jeg rullede mod stevnstrup i stedet. Magtede ikke larmen.

Foderet var det samme som fredag tilføjet en ekstra slat terre de river og superfeed. Jeg startede på 9,5m TAP med gik hurtigt ud på 11m og så skete der ting og sager. I modsætning til fredag hvor fiskene gerne vil have agnen via relativt hurtige gennemløb var det noget helt andet lørdag. Her skulle der vireligt holdes tilbage og laves langsomme gennemløb så jeg endte med et 15g sensas pladeflåd som primært våben. Krogsky var fiskene heller ikke – endte med en god brutal Trabucco serie 100 størrelse 12.

Fik ikke en eneste løje, men havde et rigtigt godt flier-fiskeri og vil skyde på 1/3 af mine 14,5 kg var flier og resten skaller af variabel størrelse.

Jeg fiskede ca. 3 timer og 30 minutter.

… og på vejen hjem knækkede remmen på min stykke billige discount af en sensas holdall. Så kan jeg lære at købe billigt.

Den næste tid kommer jeg til at fiske en del. Tiden er til det og det er faktisk ordineret af lægen, om end på en lidt træls baggrund. Jeg blev nemlig af min læge i ugen sendt hjem med en sygemelding med stress med order om at slappe af og gøre ting som får mig til at slappe af… og man skal følge lægens ordre.

Derfor har jeg er par spørgsmål:
a) Kan man få tilskud fra sygesikringen danmark til forfoder. Jeg mener når nu lægen har ordineret det?
b) Hvis der er nogen som fisker i det midt- og østjyske den nærmeste tid og ønsker selskab så sige endeligt til.

/Christian
Den Aarhusianske enmandshær

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.