En spøjs tur i Stevnstrup

    NY
  • 0
  • 1

Jeg var en hurtig tur i Stevnstrup i dag. Vidste godt der ville blive en hurtig en da jeg også havde andre gøremål. Jeg fiskede i små tre timer. Hva vægten endte på aner jeg ikke, da jeg ikke havde sådan en med.

Gudenåen viste sig fra sin mærkeligste side i dag. Da jeg kom var der lav vandstand og en dybde på ca. 2.4 meter. Til gengæld blæste strømmen af sted så der skulle en 15g pladeflåd på for at kunne lave langsomme gennemløb og holdes tilbage. Egenligt meget normalt.

Men så begyndte vandstande at stige – ret hurtigt og voldsomt skal jeg hilse at sige og den sidste times tid fiskede jeg på en dybte på ca. 2.9 meter. Til gengæld lage strømmen sig næsten helt og jeg endte med at sidde med et 5g rundt flåd.

Men alt i alt en god tur – ikke så mange fisk men et par fine rimter, flier og skaller imellem.

I morgen eller fredag – Aarhus Å
/Christian
Den Aarhusianske Enmandshær

4 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.