Generalprøve på DM.

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Scuba-duba-didi-daj.

Om det var Basims præstation natten inden, der havde gjort folk trætte, eller om det var manglen på skæggede damer, ved jeg ikke, men dagens konkurrence med Sorø i Jægersøen, var i vært fald noget amputeret. Flere afbud gjorde, at vi kun var 6 fiskere og et par banckrunnere, til den sidste konkurrence i Strandsøerne inden DM.

Efter at have fået lidt hjælp af Dan med at finde konkurrencestrækket, var vi klar til start kl. 10.45.

Det startede stille og roligt (det blev det faktisk ved med alle fire timer). Peter fik den første fisk (en lille skalle). Derefter fik undertegnede tre små fisk og overtog førstepladsen. Benny skulle også få sin første fisk, en meget flot aborre på polestangen, og nu lå han så nummer et. Inden der var gået en time fik Peter en Strandsøskimmers på 1½ kg, og lagde sig nu på en sikker førsteplads.

Efter en time var stillingen (antal fisk):
Benny 2
Steff 0
Peter 2
Franz 1
Bo 4
Mathias 0

Der var ikke mange fisk, men vi blev enige om, at vi kunne nyde vejret (nå ja, det regnede lidt, og blæste en del), pleje det gode venskab?? og ellers glæde os over, at vi har så dejligt et fiskevand tæt ved vores hovedstad. Er man interesseret i fly (Larsen), er der også her mulighed for både at se og især høre dem.

Der skulle gå 1½ time inden alle havde fisk. Efter at have fået nogle giftige “fif” fra banckrunner/spion Dan “Danmarks mest vindende medefisker” Rasmussen, fik Steff som den sidste en fisk. Men med en brasen på 2½ kg. gik han fra sidstepladsen, og suverænt i front.

Efter to timer var stillingen:
Benny 3
Steff 1
Peter 2
Franz 2
Bo 7
Mathias 8-9

De sidste to timer blev ikke meget bedre. Der kom enkelte gode fisk ind, men der var meget langt imellem dem, og dagen blev meget svær for os alle. Steff fik endnu et par plader, og også Franz fik et par fine brasen.

Efter fire timer var stillingen:
Benny 3
Steff 3
Peter 5
Franz 6
Bo 21
Mathias 27

Her var det så artiklen skulle slutte, men desværre er det ikke antal fisk der gælder, men den samlede vægt, og her var resultatet noget anderledes:

Plads 1, Benny 1,49 kg.
Plads 2, Steff 4,78 kg.
Plads 3, Peter 1,97 kg.
Plads 4, Franz 2,62 kg.
Plads 5, Bo 1,20 kg.
Plads 6, Mathias 3,09 kg.

Det blev således “The Steffmeister” der løb med guldet, og det fejrede han med en vandgang, da han skulle genudsætte sine mange fisk.

Efter konkurrencen blev Sorøs hold til DM “udtaget”. Holdet kommer til at bestå af Benny, Steff, Peter og Franz. De skal prøve af forsvare/forbedre bronzemedaljerne fra sidst der var DM i Strandsøerne, og med tre forstærkninger på holdet, ser det lovende ud.

Bo P.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.