3. Søndags Cuppen 2014 – Marielund RESULTAT

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

BILLEDER: http://gofile.me/1ZQju/9xg25AKk

Efter en periode med regn, var solen og temperaturen med os denne pragtfulde forårsdag hvor slaget skulle stå.

7 håbefulde fiskere var denne dejlige søndag mødt op til 3. Søndgs Cuppen 2014. Denne gang var det Marielund i Kolding som stod for skud.

Efter lodtrækning og lidt hyggesnak skulle der stilles grej op. Det var lidt sjovt at se hvordan folk havde valgt at gribe fiskeriet an. På nogle pladser var det tydeligt at det var polestangen og feederen som dominerede, mens der andre stedet var lagt op til lidt rulleri med Take a parten og match.

Fiskeriet startede præcist kl.11.00. Der blev fodret igen meget forskelligt rundt omkring. Det skulle dog vise sig at blive en af de dage hvor fiskeriet var svært. Alle fisk skulle nettes for at man var sikker på at få dem i keepnettet.

Jeg selv ligger dog ud med dagens første skalle. Tager på kortpole langs bredden. Der kom stille og roligt lidt skaller op hist og her. Efter godt en times tid vil jeg vurdere at Christian Holbech havde 2 skaller, Martin Iverser 4-5 skaller, jeg selv 3 skaller, mens resten havde nul eller en.

Det stod derfor klart at det ville blive en rigtig hård dag.

Her sidder man som medefisker og prøve at finde opskriften på at få flest kilo i nettet trods den sløje fiskeri. Jeg benyttede mig derfor af et dejlig træ som i vinters var styrtet i søen. Jeg lavede et ”Swing-tackle” på top 6 med et Still Wather Blue fra drennan og kunne nu nå næsten ud til træet. Her kunne jeg med jævnt mellemrum overliste mindre skaller i overfladen med en enkelt pinkie på krogen. Kåre gjorde kunsten efter. Han var dog så heldig at ha’ medbragt matchstang, så det var lige til. Det kostede dog et par flåd i løbet af dagen, idet træet nogle gange kom lidt for tæt på hans ”foderplads”. Christian Holbech valgte dog en anden løsning med godt en time igen. Jeg gik om midt i vandet, og fodrede med noget løsere foder end tidligere. Dette havde han held med, og det indbragte ham en del skaller. Der var derfor spænding til det sidste, og indvejningen lød som følge efter 4 timers fiskeri:

1 Christian Holbech 0,69 kg
2 Martin Iversen 0,32 kg
3 Casper Kærgaard 1,02 kg
4 Kåre 0,19 kg
5 Morten Kirkegaard 0,24 kg
6 Daniel Iversen 0 ,00 kg
7 Rasmus Møllerskov 0,00 kg.

Selvom fiskeriet i dag var barskt, havde vi alle en rigtig god dag med godt vejr og mange søde unge damer.

Vi ses om 14 dage hvor endnu en omgang Søndags Cuppen 2014 løber af stablen. Denne gang skal det gå ud over Skovsøen ved Fruens Bøge i Odense.
Der er stadig pladser. Tilmelding sker her https://medesiden.dk/indhold/4-s-ndags-cuppen-2014-skovs-en-fruens-b-ge-i-odense

Casper og Morten

http://gofile.me/1ZQju/9xg25AKk

5 replies
 1. Kåre
  Kåre says:

  Det var som sædvanligt hyggeligt og fiskeriet var jo dejligt, selv om det måske var lidt til den lette side…..

  Og ja Martin, jeg er sikker på at Kærgaard havde brugt “Martin Poder tricket”, han var slet ikke så distraheret af…. skal vi sige naturen, som os andre.

 2. holbech
  holbech says:

  … det var en dejlig men vanskelig dag.
  Vanskeligt dag illustreret i gammelfar her ligefrem havde feederstangen fremme hvilket normalt er indikatoren på ultimativ desperation.

  Nå men for lige knytte en note til hvad der virkeligt virkede for mig den sidste time
  1) Tackel – 4 m pole (toppen af min 20 år gamle NeoCabon) med et Sensas CCX3 4×16 flåd … størrelse 8 shots fordelt jævnt hen over linen i par. Hovedline 0.12 forfang 0.08. Krog Sensas 6110 størrelse 20. Fisket midt i vandet.

  2) Fordring – let klemt foder hele tiden ud med en klump på størrelse med to hasselnødder så der hele tiden var en sky i vandet.

  3) Bevægelse – hele tiden bevæge agn og flåd en smule …. Deaf også hele tiden friske maddiker … ikke over 3-4 min i vandet pr maddike.

  5) Variation og hvile. Jeg skiftede mellem to pladser med en meters mellemurm hele tiden … Når jeg fangede en fisk på den en plads så skiftede jeg til den anden.

  6) Held og historien om den blind høne som også kan finde et korn. 😉

  Nå, men tak for en god dag og vi ses om 14 dage i Skovsøen.

  /Christian
  Den Aarhusianske Enmandshær

  NB… Jeg fisker nok Stevnstrup eller Nørreåen i morgen. Gi er hyl hvis nogen har lyst til at gøre mig selvskab

 3. Kærgaard
  Kærgaard says:

  Kunne du tænke dig at deltage i dette hyggelige medestævne midt i Odense, så meld dig til her i kommentaren. Alt info finder du oppe in invitationen.

  Casper Kærgaard og Morten Kirkegaard

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.