Koikarpe kræs for kendere !!

    NY
  • 0

Jeg valgte denne plaskvåde dag at prøve søen med de pæne skaller, så placeret på boxen under min mede parasol riggede jeg min 11 meter take-A-part op med et 1grams flåd, dybden sagde omkring 1,2 meter, foderet som jeg brugte var BigFish og Gardon + tilsat sort farve, startede ud med at fodre med ca. 8 små foderkugler på størrelse med bordtennisbolde fyldt op med majs og maddikker samt lidt døde maddikker der bare skulle ligge og virke på pladsen.
Så var det bare at vente, og der gik vel omkring 20 minutter før jeg fik det første hug, en fin skalle tog agnen meget forsigtigt men altid dejligt med den første fisk i nettet, derefter kører det jævnt godt med skallerne, efter et par timers fiskeri og med et brat STOP i regnvejret og nogle enkelte bobbler ude på fodringen, derfor skulle jeg da lige prøve at fiske med 5 cm slæb og 1 majskorn tippet op med en rød maddikke det giver straks gevinst, og jeg kroger en fin koikarpe lige omkring kiloet, 10 min serere gentager det hele sig med endnu en smuk koikarpe omkring kiloet som efter den fede fight glider ind over netkanten.

Dagens resultat blev fint nok til trods for regnvejret, og sluttede op med omkring 6 kg gråskaller samt de 2 koikarper.

Mvh.. Allan – Team Browning DK
www.allans-medeside.dk

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.