Forberedelse til Browning International i Colemans Fishery

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3

Siden Spring Cuppen i år, har jeg haft 6 fisketure efter karper i div. vande på Fyn, idet der skulle lades op til den kommende uge´s fiskeri i Coleman´s Cottage Fishery i Witham, England.

Fiskeriet i England er meget anderledes end det normale danske medefiskeri, agnen er primært pellets enten bløde så de kan kroges eller monteret på et hår med et gummibånd, samt majs, maddiker og kød. Med hensyn til grejet er det også noget anderledes, jeg har derfor brugt hele Maj måned på at lave tackler med 0,16 til 0,20 mm line,flåd fra 0,1 til 0,6 gram, forfang i 0,16-0,20 mm fra 7,5 cm til 30 cm samt sat nye kraftigere elastikker fra 1,4 til 2,8 mm i takeaparterne.

De primære metoder vi skal fiske er 4-13 meter takeapart enten oppe i vandet, hvor der skal fodres med pellets hele tiden eller ved bunden, margin fiskeri hvor man fisker på 25-30 cm vand helt inden ved kanten (der er her de største karper fanges) og endelig på metodefeederen.

Når vi kommer hjem skal vi nok ligge noget tekst og billeder på på siden og måske kunne nogle af jer være interesseret i at komme med en anden gang.

På min sidste træningstur var jeg sammen med Peter og Joakim. Peter fiskede kun 3 timer og fik 11 kg, Joakim og jeg fiskede lidt længere og Joakim fik en ny PR i antal kg = 10,75, men jeg tog nogle bedre karper på metodefeederen og fik 14 kg. En god optagt.

God weekend til jer alle.

Bjarne Johansen – Team Browning

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.