Gensyn med gudenÅen

  NY
 • 0
 • 1

Min gamle klubkammerat Christian Holbech havde lokket med med på en medetur til det nordjyske nemlig i Gudenåen hvor vi valgte at prøve strækket ved Stevnstrup og inden Å-kanderne får alt for meget magt og gør fiskeriet næsten umuligt, vi fandt 2 visuelle og fornuftige pladser og fik blandet foderet incl. ler og rigget tappen ud i 11 meters længde.

Vi startede fiskeriet op klokken 13 desværre skulle det vise sig at være en svær omgang som vi også havde på fornemmelsen men fiskes det skulle der når jeg var kørt så langt, vandet KOGTE simpelthen af små løjer så maddikker blev værdiløse at fiske med, så på med majsene og så ellers arbejde med flådene, hvilket gav enkelte fisk til mig, og baggede op med 50 fisk og i alt 7,5kg samt jeg smed 2 gedder som nappede majsene, værre stod det til ved Christian som endte op med knap 2,5 kg samt en 2 kilos gedde,

Men alt ialt en dejlig dag ved bredden og i dejligt sommer vejr, eneste minus var dog løjerne og kampen med Å-kanderne..

Mvh. Allan – Team Browning DK
www.allans-medeside.dk

1 svar
 1. holbech
  holbech says:

  … Andet er der ikke at sige.
  Åkanderne gør det vanskelig (nærmest unuligt) efterhånden at fiske TAP i b sektionen. Jeg antager billedet er nogenlunde det samme i a.

  Hvis jeg ville fiske i mit foder kom jeg i kambollage med åkanderne. Hvis jeg ikke ville i kambolsge med dem så siskede jeg ca 30-40 cm over mit fodder = løjer.

  Fakta er vi skulle have gået til den anden side og sat os på broerne. Her var jeg for et par dage siden hvor jeg fik ca 8 kg på 3 timer … Primært på bolo … Men fra broerne er TAP stadig muligt.

  På vejen hjem gav jeh Nørreåen en times tid, men helt uden helt…. Masser af grødde + strøm så tosset at 20g plade ikke var nok.

  Så Allan – jeg beklager fiskeriet – og at jeg foreslog forkerte pladser såvel som teknik. Men det var en dejlig dag og godt at se dig igen gamle dreng

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.