Dansk brasenfiskeri i Verdensklasse !!

    NY
  • 0
  • 1
  • 2

søndag middag og et fantastisk vejr med svag vind og inden brasnerne de går på leg, så det skulle selvfølgelig udnyttes til en lille tur til at få luftet feederstængerne og de nye browning (Xitan feederhjul) som endelig skulle testfiskes med fuld flex på klingen.

Fik hurtigt båret grejet den lange vej ned igennem ned over græsplænen og fundet mig et hul i sivkanten, riggede 2 bundstænger op (1 med feeder og 1 med bly) og linen klipset op på 30 meter distancen, fik fodret pladsen op med 12-15 små kugler med (pellets, hamp, majs, carsters, og døde maddikker) Nu kunne fiskeriet endelig starte, langsomt men sikkert begyndte de at vise sig i mit foderfelt, og jeg kunne begynde at plukke dem ud af stimen, størstedelen af fiskene fik jeg idag på 1majs + 4maddikker på en 10 krog og 0,14 forfang og sådan fortsatte brasenfesten stort set de 5 timer jeg havde valgt at fiske i dag.

Nu var det blevet tid til at få taget et par fotos af det godt fyldte keepnet, det blev til svimlende 75,5 kg fordelt på 42 stk brasner samt ca. 6 kilo blandet skimmers og skaller.

Enjoy de 6 minutters video her med 3 af brasnerne:

Mvh. Allan – Team Browning DK
www.allans-medside.dk

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.