Karpe Tur junior dm træning

    NY
  • 0
  • 1
  • 2

jeg valgte idag og fiske lidt 11 m take apart og fik fodret lidt og noget løs foder men der kom kun små fisk jeg kørte lidt træt idet så jeg satsede kun på de store resten af tiden inde på top 3 jeg stod med polaroide solbriller og kunne se nogle store basser stå der nede jeg fodrede lidt og lagde majsen på bunden jeg kunne se at de majsen, fucking fedt jeg tog alle de store på top 3 og resten små ude på 11 m da jeg ikke vidste at de store stod der havde jeg lige lagt min top fra mig da jeg lige skulle ordne noget foder eller noget og så hører jeg bare min stang ryge ud i vandet og så måtte jeg hoppe i efter det og jeg fik da også fisken heldigt nok!! så vild dag for mig og ny pr og det hele!:)) allan fangede kun småfisk ude på 11m og løs fodrede kun med majs og pellets og maddiker vi havde lige været ude ved en anden sø og kigge men der var for proppet så vi kørte videre til en anden lille sø! det var også noget træning til mig til junior dm så det er dejligt nok. forsat god dag til alle og håber i kommer ud og fanger en masse fisk;)

Allan 17 kg
Joakim 15,9

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.