Sidste nyt fra Slovenien.

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Vi har i dag haft den første installationsdag til vm for klubhold i Slovenien. Fiskeriet vil foregå i en kanal hvor der på 13m TAP kan være op til 11m dybt, så forud for turen er det brugt lang tid på at diskutere hvordan vi skulle angribe fiskeriet.
Heldigvis har vi haft Peter Larsen ved vandet siden torsdag, hvor han har kunne kigge på specielt England. Første melding hernede fra er at de store (gode og sjove) bonusfisk har andet i hovedet lige nu end at spise…. Men England har fanget op til lige over 10kg på deres træningsdage, så der er stadig fint med fisk at komme efter.
Bo, Peter L og undertegnede har i dag fisket på dette træningsstræk. Vi vil ikke pive, men det kunne godt mærkes at vi var to som havde kørt hele natten, kun for at køre nærmest direkte til vandet og gå i gang. Bo var den eneste med keepnet og han sluttede med 2,8kg efter 4 timer fiskeri (inkl. En lille frokost). Både Peter og jeg Havde dog flere fisk end Bo. Vi har i dag fanget løje (bemærk kun 1 øje.. ), næse, døbel og skaller. Døblerne gav lidt humor da de nærmest brækkede agn op, når de kom på land.
Fiskeriet har været på 13m TAP og bolo på ca. 25m. Vi har i dag kunne klare os med flåd fra 2 til 4g og relativt små kroge. Agnen har i dag været maddiker (primært fordi vi ikke havde andet). Vi skal til fiskeriet hernede anvende både foder og ler, samt ”stiggy mag”. Sidstnævnte er som de fleste ved maddiker klæbet sammen med sten, således at de synker hurtigt til bunden uden at tiltrække småfisk.
Vi sidder netop nu og venter på de næste tre mand, så vi i morgen igen kan hygge os med lidt fiskeri og klargøring til ugen egentlige træning og konkurrence. Heldigvis så er det helt enormt smukt hernede, så der er ingen undskyld for ikke at nyde det.
Vi skal nok forsøge både at ligge lidt billeder og tekst op hver dag, men specielt som vi nærmer os konkurrencen, bliver der jo mere travlt.

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.