Første træningsdag

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11

Så skete det!

Den første officielle træning til klub VM 2014 ramte os idag klokken jævnt tidligt, da der var lodtrækning om træningsboksene allerede klokken 07:00, nede ved det lokale klubhus, som i øvrigt ligner et palads og ligger et stenkast fra floden. (Skal nok prøve at huske at få taget et billede af paladset!)

Igår aftes havde Rikard og jeg, i bilen på vej hjem fra lufthavnen, siddet og snakket om at vi helst ikke ville sidde i C-sektionen på den første træningsdag, da det nok er den der kan volde størst problemer omkring dybde, stejl skrænt ved standpladserne og andre småting. Og hvad trak vi..?
Boks 19, lige midt i C-Sektionen..! Og i øvrigt med et fængsel i ryggen… Yderst interessant…

Men trods snævre stier og andet ravage, lykkedes det at få sat boksene op og få startet fiskeriet kl 10:00, eller… Signalet kom aldrig rigtig til tiden, så kl 10:06 begyndte folk altså at fodre, så det gjorde vi også og kl 10:08 kom det officielle signal så, men der var det for sent 😉

Fiskeriet gik egentlig rigtig fint idag. Vægtene var lidt lave 2,2-3,5kg, men til vores trøst, kunne vi høre på mange af de andre hold havde haft vægte under 2kg, så alt er godt, tror vi nok hvertfald?
Vores italienske nabo, Andrea Finni, valgte kun at fange store fisk idag og også mange af dem… Han var nok bare mere heldig..?

Dagens historie er at Bo knækkede et led på take-aparten, men som opmuntring landede han en grundling på bolo.

Vejret var lækkert idag, fiskene blev væk og vi blev ikke meget klogere end igår.
Men vi er stadig dumme at høre på 🙂

Mvh
Struck

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.