Formiddag i Vissenbjerg.

Stod op kl. 6, og satsede på DMI fik ret med godt vejr – det gjorde de heldigvis. Satte mig på skovsiden og pakkede det grove grej ud, ville kun fiske efter de større fisk. 11½ meter TAP. Foder af Big Fish, Halibut BBQ, sort farve, pellets og majs. Fiskede med 1-2 majs på bunden hele dagen, der var ret mange sultne skaller der tyggede i krogagnen, og jævnligt gedder der jagede på pladsen – en helt almindelig tur Fik en pæn spejlkarpe på 3 kg, 2 sudere, og nogle skaller og småbrasen, total 8,5 kg. Jakob og vores juniorer ankom da jeg skulle hjem – håber også de fik en hygelig dag ved søen.

3 replies
  1. superadmin
    superadmin says:

    Flot rund spejler, det ligner dem vi har gående i dammen derhjemme. Hvis det er samme stamme, så skal de nok vokse pænt hurtigt, så karpefiskerne kan få glæde af dem fremadrettet.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.