5. Søndags Cuppen – Odense Å

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Efter igen præcis 14 dage skulle vi til det igen. Denne gang var rammerne for Søndags Cuppen Odense Å, som i år har kastet fine vægte af sig. Åen er dog altid lunefuld og til tider svær at danse med, så de 6 der mødte op til dagens konkurrence var forberedte på lidt af hvert.
Allerede inden stævnet blev skudt igang kunne vi noterer en tredobling i deltagerantallet sammenlignet med sidste afdeling af SC i Odense Å, og det var derfor en sikker succes ;).

Vi mødtes vanligt lidt før kl 9:30 og fik snakket verdenssituationen igennem (den korte version), hvorefter vi trak lod om pladserne. Det fordelte sig således at Kåre tog sig af opstrøms kant og Mikkel nedstrøms, og vi andre derimellem. Jakob fra Team Browning og et par nye juniorer (går jeg ud fra) kom lige forbi med lidt agn og et par gode råd til Fuglsang Brødrene og gik bagved den første time/halvanden, hvorefter de tog hjem. Der blev idag brugt både TAP, pole og match (totalt langdistance).

Efter de første foderkugler havde ramt vandet kl. 11.00 gik det ellers stille og roligt derudaf. Som det forlød havde alle fisk i den første time, men det virkede til, at det var undertegnede,der førte. Jeg kunne dog ikke se nogen af fiskerne, kun flådet fra Mikkels TAP, og når han krogede en fisk… Vi var helt begravede i skrappeblade… Ca. efter denne times fiskeri fanger Jesper en lille pæn 2 kilos brasen, der igen understreger hans titel som brasenkongen. Kåre har også fanget en mindre skimmer, men dog ikke helt i samme kaliber.

Generelt set, så døde alles fiskeri meget klassisk efter 2 timers fiskeri, hvorefter det kun var et par enkelte aborrer og småskaller der blev fanget.. men vi var så heldige at bådene sejlede med orkester, så der var lidt at underholde sig med… Det virkede dog overordnet til, at der var fanget en smule.

Vægtene efter fire timer var som følger:
Plads nr. 1 (nedstrøms): Mikkel Fuglsang, 1,4 kg
Plads nr. 2: Morten Kirkegård, 4,18 kg
Plads nr. 3: Jesper Larsen, 2,71
Plads nr. 4: Rasmus Fuglsang, 0,99 kg
Plads nr. 5: Casper Kærgaard, 0,86 kg
Plads nr. 6: Kåre Hermansen, 2,02 kg

Tilbage er der kun at sige tak for endnu en god dag, og jeg håber vi ser endnu flere til næste afdeling af Søndags Cuppen, som foregår i Ollerup to uger fra nu, hvor vi skal fange nogle brasener:

http://medesiden.dk/indhold/6-s-ndags-cuppen-2014-ollerup-s

Jeg opfordrer selvfølgelig til at man tager med til de sidste 7 stævner, der er fine præmier at fiske om, og man kan stadig nå at være med i løbet 🙂

1 svar
 1. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  Hej Drenge.
  Når man læser jeres fiske reporter kan man næsten mærke den gode stemning og hvor meget i hygger.
  Det er super lækkert, knæk og bræk i ollerup.
  Det er super sejt i bare bliver ved og ved .
  Det kan virke lidt tungt når det ikke kommer flere, men hvad gør det når dem der kommer har en super dag.
  Respekt Morten og Kasper .

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.