Lækkert karpefiskeri på maddikker !!

  NY
 • 0
 • 1
 • 2

Joakim og undertegnede begge fra Bellinge Medeklub havde aftalt endnu en tur, men bare til en anden lille karpesø på denne utrolige og dejlige aften, hvor jeg afhentede Joakim kl. 16 og hurtigt kørte mod søen i spænding, vi valgte at sidde i modsat ende af søen end hvor vi ellers plejer.

Vi fiskede begge med 11m TakeApart lige hvor dybden er en lille meters penge, mit setup var et lille vindflåd og en 12 krog og foderet bestod igen af fiskemix samt løsfoderet lidt med majs, pellets og selvfølgelig maddikker netop fordi der er en del minikarper / hybrider deri som bare elsker disse levende mider.

Der var godt nok sløjt med fisk fra start af på begge vores pladser og karperne var generelt meget små, Joakim prøvede en del med majs men dette hjalp heller ikke, og jeg prøvede med maddikker som stort set var det eneste vi kunne få dem til at hugge på, og for hver fisk skød vi 10-12 maddikker ud, som tiden gik blev Joakims plads bare svære og svære desværre, og mine hug var også bare ultra forsigtige selv på et stillwater flåd, så Joakim gik også op og fandt et lidt mere følsomt flåd frem og så om det kunne fremkalde flere hug Men NEJ lige meget hjalp det, de vægtige fisk kom ikke forbi hans plads i dag, jeg havde noget mere aktivitet at arbejde med på min matrikel, hvilket gav mig nogle fine karper op til 1,8 kg.

Efter 3 1/2 timers fiskeri havde vi fanget følgende: Joakim ca. 2 kg (dog ikke vejet) var selv mere heldig i aften at trække et fint net op af vandet på 9,25 kg.

Video med lidt småkarper: http://youtu.be/KKktxPQtyYY

Mvh. Allan – Team Browning DK
www.allans-medeside.dk

1 svar
 1. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  Super flot fiskeri , vildt med alle de karper 😉
  Fedt du hygger med de unge, det er også med til at holde os unge 🙂
  Lækker lille film , tak for deling.
  Hvad er grunden til dit flåd valg ?

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.