6. Søndags Cuppen 2014 – Ollerup RESULTAT

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Den sjette afdeling af Søndags Cuppen 2014 skulle i dag fiskes i Ollerup på sydfyn. Søen huser store brasner, skimmers samt mange skaller. Juniorene fra OSK fiskede dernede sidste weekend, hvor resultatet var lidt skuffende, så vi havde det i baghovedet det kunne blive en svær dag.

Vi var i dag 10 fiskere som skulle dyste om den 6. sejr. Der blev rigget pole, feeder og match på strækket, hvor også flere distancer blev fisket.

Efter startfløjtet blev der lystigt fodret på alle pladserne. Nogle nøjes med 1 foderplads, mens andre havde 3. Derfor var der også lidt forskel på hvor lang tid hver især brugte på det.

Efter fodringer blev der ventet spændt på det første brasenhug, og der blev ivrigt kigget til begge sider, for at spotte den første. Men der skulle gå godt 35 min. inden Marcel langede den førte plade hvorefter Peter Magnussen og Bjarne fulgte trop.

Vejret var i dag ok, men meget omskiftelig. Inden for få minutter kunne det gå fra at være det dejligste sommervejr, til en stormenende efterårsdag, hvor regnen truede i horisonten. Men vi fik dog kun få dråber.

Time 2 og 3 var meget sløve. Men den 4. time blev der vendt op og ned på sagerne. Morten Kirkegaard og Rasmus Møllerskov fik listet et par fisk i keepnettet. Også Jesper Larsen var vaks ved havelågen, og fik nogle gode fisk i nettet.
Bjarne tog det vildeste ryg de sidste 40 min hvor han landede 5-6 store fisk. Rasmus Møllerskov sluttede også dagen af med en rigtig fin fisk lige som slutsignalet lød.

Derfor var der naturligvis stor spænding om hvorvidt ens vægt rakte. Efter 4 timers fiskeri kunne vi derfor indveje følgende:

Anders Fromsejer 1,84 kg
Rasmus Brock 6,98 kg
Rasmus Møllerskov 11,21 kg
Jesper Larsen 6,01 kg
Morten Kirkegaard 8,27 kg
Marcel Legard 3,23 kg
Kåre Hermansen 1,28 kg
Casper Kærgaard 4,47 kg
Bjarne Johansen 10,62 kg
Peter Magnussen 3,93 kg

Stort tillykke til dagens vinder Rasmus Møllerskov, junior fisker fra Jels. Han kunne gladeligt modtage 250 kr. som dagens første præmie.

Endnu et dejlig stævne er veloverstået, og vi ser frem mod næste stævne som foregår i Odense Å. Mere into og tilmelding sker her: http://www.medesiden.dk/indhold/7-s-ndags-cuppen-2014-odense

Vi takker for det store fremmøde.

Casper Kærgaard og Morten Kirkegaard

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.