Englandsturen 2014, rejsen og Cudmore

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Dagen kom endelig hvor Jesper, Kærgaard og jeg skulle på den planlagte tur til England. Vi har på forhånd booket overnatning i nærheden af det kendte Gold Valley, som er turens hovedmål. Derudover så havde jeg ved et tilfælde bemærket, at det kendte ”Fish ’o’ Mania” havde finale her om lørdagen, og det passede derfor super med at vi kunne tage den lidt længere vej op til Cudmore og se en portion hardcore Englændere fiske i deres egen baghave! Pisse fedt program, men der var så lige en lille udfordring, som skulle overstås før vi nåede til England. Køreturen.

Køreturen startede fra Kolding kl 13:00 (dansk tid) og for at springe en masse timer over på den lette måde, så ankom vi fuldstændig klar (på den kvæstede facon) til Cudmore kl 5:00 lørdag (engelsk tid). Vi fandt hurtigt nogle små skilte der viste vej til ”showet”… vi mødte efter et par få forvirringer en låst port ind til Cudmore. Det var selvfølgelig også lige lidt offensivt at tro, at der ville være åbent på dette tidspunkt for publikum, men ufortrødent vendte vi om og forsøgte at komme ind af den mere ”officielle”/VIP-indgang..
Her blev vi mødt at en lidt gnaven englænder, der heller ikke havde fået den bedste start på dagen ved at stå op så tidligt, var det tydeligt at mærke . Vi havde på forhånd faktisk ikke nogen som helst anelse om hvornår og hvordan vi kom ind til selve konkurrencen, eftersom deres hjemmeside ikke helt var nem at gennemskue. Vi fik så at vide, at det ikke var muligt parkere på komplekset endnu, men at vi skulle vende tilbage kl 10.. Det var ikke helt det, vi havde forventet, men så vendte vi om igen og kørte tilbage til den lukkede port, hvor der var en fin ”parkeringsplads” parallelt med porten ;)… Vi blev en smule rebelske og var meget opsatte på at strække benene lidt, og derfor spadserede vi ind på det lidt afsides stykke af Cudore Fisheries bag den lukkede port. Vi gik rundt om flere af deres søer, som primært blev brugt til opdræt af ”stockie-fisk”, og kiggede på de mange fisk, der surfede i overfladen og plaskede hist og her. Efter en lidt længere gåtur og dernæst en lille morfar fik vi os noget morgenmad, og nu var vi endelig klar til at indtage Cudmore som tilskuere på den aller forreste række!
Vi har siden brugt hele dagen i Cudmore og set en hel enorm masse ting som omhandler fiskeriet og selve finalen, som ikke var specielt fiskerig, men det var stadig en helt ufattelig god oplevelse at se så god en konkurrence på så nært hold , super fedt!

Morgendagen byder på første fiskedag i Gold Valley, hvor vi allerede nu skal fiske en konkurrence mod et par englændere eller 10! Vi glæder os som små børn og er totalt oppe at køre, selvom vi er trætte.

Mojn for i dag.
Morten, Casper og Jesper

3 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.