Karpe fiskeri på TAP og Bundmede

    NY
  • 0
  • 1
  • 2

Christian og jeg havde i dag valgt lidt karpe fiskeri da varmen var faldet meget igen efter at i sidste uge var så varmt i DK. Christian havde valgt feeder fiskeri og jeg Take a part . Vi havde begge to gang i to pladser så når den ene plads faldt i hug gik vi over på næste plads . Jeg brugte i dag 4 mm pellets fra Match Craft og dåsemajs til at fodere med . krog agn havde jeg små kompost orm, maddikker , dåsemajs og soft pellets fra Match craft .
I de første par timer var det maddikker , majs som var gode og den sidste 1,5 timer var det soft pellets og orm som virkede . Christian brugte Halibut foder fra Browning med Store Eipanire partikler ( gule g Røde ) fra Timar . Ang var dåsemajs og orm .
Vi kunne desværre ikke nå mere end dette da vi skulle hjem , men det blev også til en okay vægt på
14,50 kg til mig og 14,30 kg til Christian som fik også lige en koi også ………

2 replies
  1. ulrik møller
    ulrik møller says:

    Ja det er for vildt Claus som han rykker , han virker til at have en stor interesse på det . Han glæder sig meget til sit første DM , kan du huske Claus da vi skulle første gang skulle deltage …… ?

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.