Englandsturen 2014 dag 4, Brutal træning på Middle Lake

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3

Dagen i dag blev på alle måder brutal.. Så det er overskriften 😉

Vi startede dagen kl 7:20 fra vores ”B&B”, hvor vi kørte mod Gold Valley for tredje gang på turen. Vi skal i morgen fiske en konkurrence på Middle Lake, og vi ville derfor gerne lige træne en gang derpå inden i morgen. Raison himself havde tid til lidt tips og et par billeder, og han mente selv at pellet waggler blev meget dominerende, så det var vores udgangspunkt. Derudover have vi tænkt på en linje på 13m på bunden samt shallow på samme fodring + en linje i margin. Vi fiskede method feeder og bomb and pellet over samme ”foderfelt” som pelletwaggleren.
Nå men dagen startede sløvt.. Og derfor virkede det også til at Gold Valley efterhånden viste os sin aller værste side (forstået på den måde at vi havde forventet mere, og vildere ;)). Men sådan er det jo altid. Vi havde efter 4 timer 4 karper, 3 karper og 1 brasen. Meget sløvt! Det var dog helt tydeligt allerede fra det tidspunkt, at jeg sad i den bedste ende og dernæst Casper og sidst Jesper. Måderne vi havde fanget karperne på kunne heller ikke være mere forskelligt. F.eks. fik jeg én på methodfeeder, en på pellet waggler, en på 13m TAP og en på margin…. Så det… Nå men vi holdte en lille spisepause og havde i mellemtiden bemærket at Des Ship var ude med en som have betalt for en dag med ham . Vi gik derfor derover for at kigge, hvad de lavede. Des var egentlig meget snaksaglig og efter en 20 min tid gik vi tilbage og prøvede lidt mere i de monstersvære forhold. Jeg fiskede margin, Jesper fiskede 13m TAP og Casper prøvede slapping. Nu fik vi alle fisk! Ganske vist ikke helt vildt, men der var en del flere fisk nu.

Efter at Casper havde prøvet slapping, gjorde jeg kunsten efter, og resten blev en dans på roser. For mit vedkommende ;)! Totalt brutalt!! Det var tydeligt, at jeg havde markant flere fisk, og jeg kunne ikke få fisken hurtigt nok ind og proppen hurtigt nok ud igen. Der var stadig mange fisk ved Casper og Jesper, men jeg fik fisk så snart min prop rørte vandet… Bogstaveligt talt… totalt vildt og noget af det vildeste jeg har oplevet og nok nogensinde oplever. Fiskene var i dag mellem 1-5 kg. Vi mistede ikke mindst rigtig mange.

Vi har nogenlunde styr på, hvad vi vil gøre i morgen og planen er cirka at fiske method feeder/bomb and pellet de første to timer og dernæst prøve TAP/margin og veksle mellem linjerne. Fiskene virker til at være meget svære at få til at spise. Fiskeriet bliver nok på ingen måde det som jeg har oplevet i dag. Men vi er klar på det hele.
Des fik hjælp af os til nogle billeder og vi fik os par tips og tricks til morgendagens fiskeri.

Dagen afsluttes med et måltid mad og en pint, som dette skrives.

Endnu engang
Mojn
Casper, Jesper og Morten

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.