Feeder VM 2014 Tirsdag

    NY
  • 0

I dag var 2. dag af vor træning til feeder VM. Vi ville se om vi var blevet klogere efter første dag – men det drejer sig lige så meget om at se, om hvordan vandet udvikler sig i løbet af ugen op til VM. Det er altid anderledes når trykket på vandet bliver større! Vi ville se, om det ville være bedre, hvis flere brugte joker i feederen. Samtidig ville vi se at få mere info omkring de andre hold på strækningen ved at notere så meget som muligt for at se, om der var et mønster i deres måde at fiske på! Det kan være uundværlig information, når vi ved, hvad vi skal gøre når vi sidder dér til konkurrencen.
Vi fangede generelt mere end i går, og ud fra de oplysninger omkring de andre hold danner er sig et mønster. Nu vil vi bruge de næste dage på at finpudse det til vores måde at fiske på, og se om dette virker!
Vægtene var mellem ca 2 kg og ca 4-5 kg til Stig
Reeijn

Vi kæmper med dårlig internetforbindelse, men den skulle gerne blive bedre i morgen (har de lovet). Så skulle der gerne komme en bedre opdatering herfra, samt billeder
Karina

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.