Englandsturen 2014 dag 5, nr. 1, 2 og 3 i konkurrence på Middle Lake

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Fra bunden…. Vi fik kæmpe stryg!… OK, så tror jeg det værste er fortalt.

Nå men, for at starte et sted er vi nu kommet ind i en rigtig god dagsrytme, nu hvor vi så småt har passeret turens midte tidsmæssigt. Det er nok nærmere 2/3 af den der er gået. Dagen starter med at vi står op, kører til den lokale brugs, køber dagligvarer til sandwiches, laver morgenmad og derefter går i gang med det fiskemæssige.
Dagen i dag bød som sagt på en konkurrence, hvor vi var iblandt 13 mand på Middle Lake. Middle lake var i går meget svær og vi syntes det var bedst at skifte lidt frem og tilbage mellem flere metoder. Vi var faktisk rigtig meget sikre på vi gjorde noget at det rigtige, og det derfor kun var dagsfomen det kom an på. Den følelse havde vi lige indtil startskuddet gik og vi begyndte at få tæv. Fra dag ét af.

Jesper og Casper havde eftersigende trukket den uheldige ende, og jeg havde trukket en kongeplads. Så mine undskyldninger er der ikke mange af at tage på. Der er faktisk ikke vildt meget at skrive, eftersom vi prøvede metoderne lidt frem og tilbage, hvor alle de andre satsede mere eller mindre ben hårdt på et par metoder kun. Specielt var jeg i dag meget slem til at have for mange jern i ilden. Jeg valgte at have en 2+2 linje ud over de aftale linjer, men det var lidt i kortene at jeg skulle fange mange fisk, men sådan blev det aldrig, haha… Resultatet blev at vi hverisær fik 2 karper + det løse i skaller og skimmers. Det blev derfor til nr. 1, 2 og 3 set fra bunden…. Til orientering sad jeg ved siden af vinderen, der fik 140 pund, hvor jeg havde 36 pund!

Vi kan ikke gøre så meget andet end at prøve igen, og i stedet glæde os over at England er super lækkert på alle måder! Super flinke fiskere, super vejr, god mad, gode øl og godt fiskeri (nogle gange ;)).. Vi fangede fint med fisk efter konkurrencen var slut.

I morgen skal vi være med i endnu en konkurrence, som er ved et helt andet fishery, nemlig ”Wood Lane”, der ligger 20 min fra hvor vi bor.

Mojn
Casper, Jesper og Morten

6 replies
 1. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  Det er vildt fedt at læse om jeres tur, og jeg syntes i er vildt seje.
  Jeg kender ikke Jesper , men Casper og Morten fuck i er seje 😉
  Det er Jesper sikkert også , i er nogle super forbilleder .
  Knæk og bræk i morgen.

 2. ulrik møller
  ulrik møller says:

  Super at høre fra jer, fedt at høre med i går bøvler med i England . Op med humøret tænk lige hvor meget de kun fisker fishery …… Og det er bare slet ikke det samme som skaller , brasen i søer . I skal arbejde videre med det og tag det som en oplevelse så kommer det

 3. bingo fuel
  bingo fuel says:

  Det her er en til matematiklæreren…

  Det betyder at de fisker TAP på en længde af topsættet og 2 ekstra sektioner. Men da de fleste karpe TAP kommer uden et led 1, er de 2 første sektioner reelt et top 3… Derfor betyder det bare at de fisker tap på top 5 længde…

  Og det er der en god grund til: Det er den max længde hvor det er komfortabelt at løsfodre med luncheon meats- kastet med hånd.
  Fiskere som raison har tidligere haft problemer med skulderen fordi de fiskede et led længere ude og derfor konstant måtte kaste kødstumperne liiidt hårdere end hvad der var en god ide for skulderen… Mener at huske at Steve ringer faktisk fik en skulder skade og måtte opereres…
  Og så er det åbenbart også en passende distance i mange af de søer- der jo er kunstigt udgravede…

  Hvis jeg husker rigtigt er det T Pickering der fandt på navnet og brugte det i nogle videoer og artikler.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.