Feeder VM 2014 onsdag og torsdag

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Hej Derhjemme i DK

Sorry for I ikke får bedre opdatering, men nettet her på Blarney Gofl and Spa Resort er rigtig dårlig ( de kæmper næsten hver dag med teknikken lige pt)

Onsdag sad vi i boks 18. Alle I hele den sektion kæmpede med rigtig meget skidt “SNAG” på bunden. Tror mange mistede mellem 20 og 50 kroge i løbet af dagen.. Ikke nogen sjov oplevelse.
Danskerne fiangede mellem 2,5 og 5 kg. Til højre sad Frankrig, hvor de havde højste vægt på 8 kg , og laveste på 1 kg. Svenskerne sad kant, og havde vist mellem 3,5 og 7,5 kg.
Om aftenen fik vi besøg hjemmefra – Oles bedre halvdel og hendes bror kom og spiste sammen med nogle af os.

I dag torsdag sad vi i boks 10. Det var ikke det vilde der blev fanget.Men gutterne mener at det måske skyldes at jokers ikke var de bedste længere…Har fået udleveret jokers mandag til brug indtil fredag, og det er ikke optimalt…
Så der er muligvis ikke flere jokers der er ok til i morgen… Men nu må vi se

Her til aften var vi til åbningscermoni i Coachford. Vi gik parade gennem den lille landsby, hvor folk stod og klappede og jublede af alle hold 🙂 Bagefter en hurtig præsentation af holdene, og de officielle taler.
Efter buffet, prøvede gutterne (sammen med Kasakstan og Ukraine) en Irsk sport kaldet Hurling. Nogle unge trænede på sportspladsen. Det er en mellemting mellem rundbold, fodbold, og curling. Rimelig voldelig sport

I morgen skal gutterne i “Gardencenter” en sektion der ligger ca 10 km fra de andre sektioner. Flemming og jeg var lige ude og lure lidt over en time i dag, for at se hvad de lavede derude. Det bliver primært skallefiskeri.

Vi håber på bedre net, så vi kan få nogle billeder op. SORRY Denmark

Yess billeder fra tirsdag lykkedes – bare under den forkerte dag.. Og lidt ekstra 🙂

Karina

4 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.