Englandsturen 2014 dag 7, A day to remember

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Den sidste fisketur og sidste dag I England er nu gået på hæld og vi vender snuden hjemad! Øv øv, men vi er også godt brugte og spekulerer på, om vi overhovedet kunne have fisket flere dage i streg mere.

Dagens fiskeri var egentlig påtænkt som stille og rolig nedtrapning og en slags hyggetur for at få turen sluttet ordentligt af, så derfor valgte vi at fiske i Gold Lake. Når jeg siger stille og roligt skal det tages med et gran salt, eftersom det er søen med flest og størst fiisk, kombineret med at vi gerne ville fiske pellet waggler, så er det overhovedet ikke en stille og rolig affære. Pellet waggler er uden tvivl den metode, der afspejler det engelske fiskeri mest sammen med slapping på tap’en, som minder meget om.

Vi startede endnu en gang med at køb lidt agn og så ellers tulle en tur ned til søen med vores grej. Det går efterhånden forholdsvis stærkt med at få sat grej op. Faktisk så stærkt at vores ”sandwich-aftale” med Gold Valleys sandwich smører ikke helt kom til at passe med hvad tid vi var klar til dem. Vi fiskede derfor først en lille time, hvor Casper fik 3 karper, jeg 1 karpe og Jesper 3 karper, hvorefter jeg gik op i shoppen og hentede vores sandwiches. Morgenmaden blev indtaget og pellet waggleren blev samlet op igen. Den næsten halvanden time gik med fint med fisk til alle mand, og jeg vil tro, at vi havde 6-8 karper hver efter 3,5 times fiskeri.

Undervejs på vores lækre Englandstur har vi fået stiftet mange nye bekendtskaber, som jeg vist ikke har fået nævnt i nogle af mine referater. Disse fætre er lækre, men også en smule kostbare. Jeg kan løfte sløret for at der sidder et par meget fine multi-tip pellet wagglere fra Daiwa på et par stykker af dem. Jeg snakker her om nogle lidt flyvske væsner, der kommer og går lidt i takt med at man fodrer pellets.
Haha, jeg stopper nu. Gold Valley har et utrolig stort rend af fugle, og ikke mindst nogle udsatte gæs. Pisse træls og nok det eneste minus ved Gold Valley. De er utrolig tamme, så har de en stor mave og er utrolig ligeglade med 10 gr. Pelletwaggler-flåd.

Dette var ikke mindst i dag et lille issue, eftersom Kærgaard mistede 3 flåd og Jesper 1 flåd. Jesper fik den endda helt ind fuglen, men vi blev enige om at den ikke helt skulle tælle med i den samlede vægt. Kærgaard fik efter den tredje waggler var væk, for meget af det hele og besluttede sig for at tage en morfar i bilen forud for den lange køretur her om lidt. Imens blev Jesper og Jeg ved, men efter at fiskeriet var klinget lidt af på pellet waggleren, så gik vi ud på straight lead (bomb and pellet).

På straight lead var der mange fisk. ****ing mange fisk faktisk. På dette tidspunkt har vi som sagt fanget 6-8 fisk, og der er gået 3,5 time. Jeg fangede f.eks. 4 fisk indenfor 15-20 min (hvilket vi også har på film, kommer senere). Jesper fik også rigtig mange fisk, og det blev bare bedre og bedre.

Efter noget tid kom Kærgaard tilbage efter et par timers søvn i bilen. Vi tanket op med et par sodavand og så var vi ellers klar til det sidste ryk. Kærgaard havde ikke fisk lige med det samme, men fik gang i det efter 30 min tid.
Mens alt syntes en smule romantisk, lækkert vejr og vildt fiskeri, så var der samtidig et ”air-show” i nærheden, som vi samtidig med kunne kigge på. Pisse sejt! Og det hele fik lige en tand opad. Fiskeriet var rigtig, rigtig godt i de sidste par timer og vi kunne derfor slutte turen fornemt af. Fiskene var ikke vildt store i dag, med et snit på 3-4 pund, men vi fik fanget en mængde 

Vi fik i dag ca.: Kærgaard 65 pund, Jesper 113 pund og jeg selv 154 pund! Helt vildt, og det var også blevet til mere endnu, hvis der ikke var gået hygge i den.

Det var det, som sagt ”A day to remember”, og bestemt et flot punktum for vores Englandstur, der har budt på vildt lækkert vejr og vildt lækkert fiskeri nu i 6-7 dage (alt efter hvordan man ser på det). Nu vil vi pakke, tage et bad og køre mod Danmark.

Mojn
Casper, Jesper og Morten
(Billeder kommer først når vi er hjemme)

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.