Sommertulleri i Langesø

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3

Da jeg stadig har en masse lækker sommerferie, så skulle jeg selvfølgelig ud at fiske. Turen gik til Langesø, eftersom den har en meget fin dybde, og jeg derfor kunne få trænet noget slider-match, som jeg så sjældent fisker. Generelt er det ikke meget jeg fisker med stang og hjul og derfor er det som regel ikke nogen fest, når jeg folder mig ud ;)! Faktisk plejer det at ender rimelig hurtigt eftersom mine tackler kludrer og linen sprænger. Nå, men hvis man ikke træner det, så bliver man jo aldrig bedre, så idag var dagen, hvor jeg skulle prøve det lidt.

Jeg havde hjemmefra rigget to stænger til med slidertackler (så havde jeg en back-up), og så var det ellers det. Jeg havde tilhørende blandet 3 kg foder og blandet en dåse majs i. Jeg tog også en slant røde maddiker fra vores englandstur med.

Da jeg var blevet klar kl. 11:15 lød startskuddet, og jeg gik i gang med fiskeriet. Det gik rimelig trægt, men fik en fisk efter 15 min. Derefter begyndte det velkendte mønster at indfinde sig. Det velkendte mønster er i øvrigt en hentydning til kludder….. Når man 1/3 gange har kludder, så er det ikke mange maddiker/majs man får baddet. Efter 2 timer mister jeg mit først rig endegyldigt, og jeg skifter til rig nr. 2… videre… Efter en halv time med det, så får jeg en fin skimmer… men i det følgende kast kludrer det igen, og jeg skal rigge om.

Jeg slutter fiskeriet efter ca. 4 timer ved vandet alt inkl. Det tredje slidertackels endelidt bliver stopperen, og så gad jeg ikke prøve for fjerde gang ;)!

Jeg ender med ca. 4 kg.

imorgen går turen til Odense Å, skriv hvis i vil med :). Husk der er Søndags Cuppen i weekenden.

/Morten
Team Preston

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.