Billeder fra Næstved kanal

    NY
  • 0
  • 1

Her er to billeder fra i går af kanalen.

Som det kan ses er der ret fin kant alle steder. Der kan være op til 2m ned, men de stræk jeg har hørt Peter Larsen snakke om er enten fra hvor billedet er taget til sivene eller umiddelbart efter sivene.

Placeringen afhænger nok primært af deltagerantallet. Der er enkelte parkeringspladser som kan ses der hvor jeg holder og ellers kan man holde på modsatte side af vejen!

Alle som skal fiske/træne må gerne gøre en ting, nemlig ikke køre op på græsset og parkere. For det første bør man kunne bære grejet de 3 m ekstra og så undgår vi nogen dumme episoder med de mennesker som lige har og er i gang med at ændre kanalen og havnens udseende…

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.