Søndags Cuppen 2014 – Odense Å RESULTAT

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Sommeren er på sit højeste og netop denne dejlige søndag var ingen undtagelse. 7 glade medefiskere var denne solskinddag klar til dysten om 7. Søndags Cuppen i Odense Å.

Morten Kirkegaards far havde i dagens anledning inviteret på fornem gratis morgenmad, hvilket var fantastisk. Vi kunne derfor trække lod om pladserne med fyldte maver kl.9.30 som aftalt.

Vi havde i dag valgt at sprede pladserne ud over et længere stræk en tidligere, da vi frygtede sværhedsgraden på fiskeriet ville være til den gode side. Derfor var der ca. 25-35 meter mellem hver plads.

Morten Kirkegaard og Martin Poder trak begge kanterne, mens Jesper Larsen traditionen tro skulle sidde på den store campingplads. Holbech, Kåre og jeg selv trak nogle ”nye” pladser.

Fiskeriet startede som planlagt kl.11.00. Der blev lystig fodret på alle pladserne. Nogle med meget ler, andre med ren Super Cup fra dengang Grinsted Engsø var på sit højeste. Inden længe gik der rygter om at Poder havde godt gang i fiskeriet. Jeg kunne også høre Morten og Christian kørte fisk ind. Jeg selv bøvlede lidt med træet over mig de første 10 min. Dette tempo skulle dog ikke fortsætte hele dagen. Som ammen i kirken plejer Odense å at være noget nærig med fiskene efter ca. 2 timers fiskeri, og denne dag var ingen undtagelse. Efter godt 1,5 times fiskeri var fiskene væk fra mine pladser, og der skulle lidt alternative metoder til og at få en sjælden fisk i ny og næ. Jeg kunne høre Morten stadig havde godt gange i fiskeriet mens Holbechs tempo også var nedadgående. Den tredje time skete der dog noget. I denne periode fik jeg 25 fisk på land, ikke de største, men dog fisk. Derefter døde fiskeriet totalt endnu engang. De sidste 12 min. fik Morten og jeg pudsigt nok ca. 5-7 fisk hver især.

Efter 4 timers fiskeri kunne der indvejes følgende

Martin Poder 11,25
Bjarne Johansen 5,08
Jesper Larsen 0,68
Kåre Hermannsen 6,19
Christian Holbech 4,01
Casper Kærgaard 6,02
Morten Kirkegaard 6,19

Som altid en fornøjelse at står for en medekonkurrence. God stemning fra start til slut og et par røverhistorier fra gamle dage, – hvad mere kan man forlange?

Tak for det fine fremmøde i industriferien, og påg ensyn til den 8. Søndags Cuppen 2014 som står dine folder i Ollerup på Sydfyn. Tilmelding og info sker her: http://www.medesiden.dk/indhold/8-s-ndags-cuppen-2014-ollerup-s

Casper Kærgaard

1 svar
 1. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  Dejligt at følge jeres søndags cup, og godt at se fiskeriet ikke står stille på Fyn i sommerferien.
  Jeg kunde ikke samle mere end (en) fisker til lørdagens fiskeri med køge mede team 😉
  Men den ene fisker havde fortjent en god tur efter en flot indsats med en fiske skole i Birkerød hvor vi var oppe og hjælpe.
  Jeg følger jeres arbejde og hygge med fiskeriet med stor glæde 😉
  Fuck i er seje…

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.