Farverigt Guldfisk / Guldkarusse fiskeri

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Kæresten tog på aften arbejde, så det skulle straks udnyttes denne pragtfulde aften med en tur ud i det blå og fiske ind i mørket, methoden var: 11 mtr TakeApart, 1 grams flåd og en 12`er krog og ½ halvt kilo foder som bestod af 1del Grandslam og 1del BigFish fra browning og igen farvet rødt som altid virker helt fantastisk på karusserne <*)))><

Efter cirka 5 timers fiskeri, med diverse vilde fight og heftige kampe med diverse grene, buske, så endte jeg dog op med et flot keepnet på 15 kilo fordelt på: 1 karpe, 20 sudere, 5 guldkarusser, 1 Alm. karusse m. slør – Weeeeeee

Mvh. Allan N – Team Browning DK
www.allans-medeside.dk

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.