Søndags Cuppen 2014 – 8. Ollerup

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Det blev endnu en gang søndag og vi var 6 fiskere klar til en medetur i det stadig lækre sommervejr. DMI havde ellers truet med et par byger, så vi kom forberedt med regntøj og diverse.. Jeg hørte sågar Kærgaard sige, at han havde taget trøje med.. Det må vente til vinteren.

Forud lå 4 timers fiskeri endnu en gang i Ollerup, der sidste gang bød på svært og en smule atypisk fiskeri, så det helt store spørgsmål var om fiskene ville lege med, eller om det blev en kopi af sidste turs fiskeri.
Det sidst nævnte var idag tilfældet, og der skulle virkelig kæmpes for fiskene. Dagen startede med at vores polske ven Sebastian fik en brasen på TAP, og da jeg også havde besluttet mig for at prøve TAP’en idag, så føltes det nu endnu mere som det rigtige valg. Jeg fik aldrig nogle brasen på TAP’en, men der blev fanget lidt hist og her på distancen i mellemtiden på de andre pladser… Poder havde også valgt en mere alternativ metode, eftersom han havde rigget den gode gamle matchstang til, og han mente bestemt ikke at feeder var nødvendigt.. Han følte sig dog presset til at pakke den ud efter godt 2-3 timers fiskeri (Jeg er ikke sikker på, om han faktisk var oppe at hente den, eller om den lå klar, men det lyder bedre :))

Der var idag en lille tendens til at fiskene kom fra højre (hvis man skal prøve at blive klog på fiskeriet), og så at de fleste fisk blev fanget i den sidste time. Jeg fik f.eks. 2 skimmers og 4 brasen den sidste halve time, ligeledes fik Bjarne efter sigende 4 brasen.
Fiskeriet var ikke prægende, men som altid en super dag, hvor der var fisk til alle, omend fiskeriet var svært at lure. I øvrigt har Kåre og mig en lille fight, og han fik mig sku idag!! Efter 4 timers konkurrence kunne vi indveje følgende vægte:

Plads 1, Sebastian 8,07 kg, nr. 4

Plads 2, Bjarne Johansen 12,31 kg, nr. 1

Plads 3, Kåre Hermansen 9,46 kg, nr. 2

Plads 4, Martin Poder 5,38 nr. 5

Plads 5, Casper Kærgaard 4,44, nr. 6

Plads 6, Morten Kirkegård, 9,23, nr. 3

Stort tillykke til Bjarne, super godt fisket :)!
Der skal også lyde en kæmpe tak til Kåre, der lige overraskede med en indvejnings-pilsner til alle fiskerne ;)!

Tilbage er der kun at sige til for endnu en god dag, og næste gang der bliver afholdt Søndags Cuppen foregår det i Odense Å, der også er god træning til to dages stævnet i Odense å/skovsøen den følgende weekend. Åen fisker i øvrigt rigtig godt for tiden!
Tilmelding på linket: http://medesiden.dk/indhold/9-s-ndags-cuppen-2014-odense

Vi ses!
/Morten
Team Preston

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.