Våd og blæsende efterårsdag i det Sønderjyske

    NY
  • 0
  • 1

Haderslev Dam blev i dag afprøvet. Vi var 3 fiskere som trodsede den brutale monsunregn.

Vi mødes kl.10 som aftalt ved fiskepladserne på spidsen af parken ved den store mindesten.

Vi diskuterede frem og tilbage om vi skulle fiske i indsnævringen til kanalen eller ud i selve dammen som aftalt. Vi valgte selve dammen som for dog 3 uger siden kastede fine vægte af sig.

Efter godt 1 times udpakning var vi klar til at fiske kl.11.30. Blæset var taget til, og bølgernes amplituede målte ved start ca. 10 cm. Regnen var ligeledes også blevet værre, så vi var noget slukøret.

Jeg fiskede kortpole de først 30 min. Lindegaard satsede 100% på tap, mens Morten fiskede match. Jeg fik første hug efter godt 10 min. og første fisk efter 12 min. Hos Lindegaard og Morten var der dødt.

Efter ca. 35 min. havde jeg 8 skaller på kortpolen. Jeg valgte at gå ud og prøve tap’en. På samme tid gik Morten ind og fiskede 7m. pole. Kort efter gik mit flåd under og jeg var sikker på at det var bunden jeg havde kroget. Mens jeg stod der og prøvede af få tacklet fri fra bunde, begyndte den at bevæge sig. For enden af tackler var en fejlkroget brasen på godt 3 kg. Denne fisk blev startskuddet til en vild dag, som desværre endte efter godt 2,5 times fiskeri, da regnen og blæsten overmandede os.

Lindegaard havde kun få skaller, Morten Kirkegaard endte med 8,9 kg. mens jeg måtte tage til takke med 16,89 kg.

Fint fiskeri selvom agn-præsentationen var lig nul. Helt sikker et vand der skal benyttes mere i fremtiden. Måske til Søndags Cuppen 2015?

Casper Kærgaard

2 replies
  1. mk fisker123
    mk fisker123 says:

    Det er selvfølgelig altid svært at drage en konklusion ud fra én fisketur, men det virkede til at være et fint vand, jeg mistede godt 4 brasen, hvilket ville have bragt mig op på samme vægt som Kærgaard (ca.)… Som han også skriver, så var agnpræsentationen ikke nem, og det blev heller ikke nemmere med 7 m pole, eller match, skal jeg hilse at sige ;)…. Det var mest for at nuancere det der ellers til forveksling ud fra vores vægte kunne tyde på at fiskene kom fra højre… Man kan selv konkludere, hvad man vil, men det var ikke sidste gang vi fiskede i det vand :)!

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.