Lækker Koikarpe på Brød

    NY
  • 0
  • 1

Efter at have set en 2-4+ kg koikarpe gå rundt mellem de andre karper i mosen for nogle uger siden, blev en hurtig beslutning taget idag, at jeg simpelthen måtte ud og låne den i et par minutter til Trofæfoto mappen.

Så i dag fandt jeg stangen frem og tog et smut ned forbi bageren efter et franskbrød, da jeg langt om længe ankommer går der 6 almindelige karper samt 2 koikarper og nusser rundt, En orange og en sort koi, det lykkedes mig hurtig at få dem skræmt Hmm, men lidt senere ser jeg den store komme igen fuldt i gang med at støvsuge bunden hvor mit løsfiskede brødskorpe ligger, men svømmer blot henover ”Snøft” men efter knap 15 minutter kommer der en mindre jeg ikke havde lagt mærke til før i søen, den æder lystigt mit brød med krogen i og et helvede bryder nu løs, en ok fight fra sådan en lille fisk, så min lille 8fods spinnestage knagede helt ned i håndtaget, men i fangstnettet kom den dog langt om længe, og sikke en flot fisk på 1,9kg (Ny PR.)

Mvh.- www.allans-medeside.dk

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.